Πως η ελεύθερη οπλοκατοχή θα γεμίσει τα νεκροταφεία

Μετά το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διάφοροι ακροδεξιοί, "αστέρια" της alt-right σκηνής, ρατσιστές και φασίστες, σκεπτόμενοι πως οι δράστες είναι αλλοδαποί, έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως η οπλοκατοχή μπορεί να είναι η λύση. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γεμίσουν τα νεκροταφεία.

Πως η ελεύθερη οπλοκατοχή θα γεμίσει τα νεκροταφεία
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όσοι μπουκάρουν σε σπίτια για ένοπλες ληστείες, αναμένοντας να συναντήσουν τους ενοίκους, δεν είναι τίποτα χαβαλέδες, που βρήκαν ένα όπλο και είπαν να βγουν στο νυχτοκάματο.
Από κάπου ξεκίνησαν. Έχουν παίξει τις μπουνιές τους, έχουν επιθετικότητα, έχουν κάνει δεκάδες παρανομίες πριν από αυτό και συνήθως προσέχουν την φυσική τους κατάσταση.

Είναι έμπειροι και σκληροί ακόμα και αν δεν έχουν σκοτώσει κανέναν. Ανεξαρτήτως εθνικότητας γιατί αν θυμάστε, έχουμε και δικούς μας ληστές. Δεν βασιζόμαστε στις εισαγωγές. Ληστεύουν ακόμα και άλλους παρανόμους που δεν έχουν προστασία ή φήμη. Κάτι σύνηθες για μια μερίδα ληστών, ιδιαίτερα αυτών νεαρότερης ηλικίας είναι να ντοπάρονται πριν την «δουλειά». Θες κοκαΐνη, θες αμφεταμίνη, θες το οτιδήποτε, πριν βγει το συνεργείο η πιθανότητα να κάνει χρήση διεγερτικών ναρκωτικών είναι μεγάλη. Κερδίζουν γρηγορότερα αντανακλαστικά, περισσότερη δύναμη, γίνονται πιο αδίστακτοι και κυρίως είναι πιο ετοιμοπόλεμοι σε περίπτωση συμπλοκής με την Αστυνομία.

Λοιπόν, αυτές οι «ψύχραιμες» φωνές ζητούν ελεύθερη οπλοκατοχή. Σε μια χώρα που έχουν βγει όπλα και έχουν μαυροφορεθεί οικογένειες, γιατί η κατσίκα του ενός μπήκε στο χωράφι με τις αγκινάρες του άλλου, γιατί ο ένας αποκάλεσε τον άλλο "μαλάκα" στην οδήγηση, για μια απλή φιλονικία ή για οποιονδήποτε λόγο που ο δράστης θόλωσε, πήρε το όπλο και εκτέλεσε αυτόν που θεώρησε πως αποτελεί απειλή. Άσε που οι μισοί από αυτούς που έχουν όπλο στο σπίτι, μετά χαράς θα «δοκιμάσουν» το όπλο στην γυναίκα τους ή τον αδερφό τους, όπως μας δείχνουν πρόσφατα περιστατικά. Επίτηδες ή κατά λάθος και όλα αυτά αν δεν βρει το όπλο στο πρώτο συρτάρι του κομοδίνου το παιδί.

Είστε ληστές. Έχετε μπουκώσει στα ναρκωτικά μέχρι τα μπούνια. Κρατάτε όπλα. Νιώθετε ανίκητοι. Βλέπετε κάποιον μπροστά σας με όπλο. Νιώθετε ή εσείς ή αυτός. Είστε έμπειροι, τσαμπουκάδες, είστε περισσότεροι, η αδρεναλίνη έχει φτάσει μέχρι τον Θεό (άρα πολλαπλασιάστε την δύναμη και τα αντανακλαστικά σας), κρατάτε όπλο και έχετε πάρει ναρκωτικά που επηρεάζουν την συνείδησή σας και σας κάνουν πιο επιθετικούς. Τι κάνετε όταν αντικρίσετε κάποιον με όπλο; Τον σκοτώνετε με το που τον αντικρίσετε και λέτε στον εαυτό σας: «Ήταν ή εγώ ή αυτός.» και ύστερα πίνετε οτιδήποτε πίνεται με τους «συναδέλφους», σε κάποιο σπίτι μετά την ληστεία. Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο επιχείρημα ενάντια στην οπλοκατοχή. Αυτά στην περίπτωση που κάποιος ληστής δεν είναι trigger happy που του αρέσει να σκοτώνει.

Ωραίες οι ταινίες στην τηλεόραση, αλλά αν μπουν στο σπίτι σας και είστε αληθινά σκληροί, τα καταφέρνετε μια χαρά και με ένα μαχαίρι σε 10 δευτερόλεπτα. Όσοι πιστεύετε πως θα σώσετε τους εαυτούς σας ή τις οικογένειές σας, επειδή έχετε όπλο, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Το πιο εύκολο είναι να σας σκοτώσουν, γιατί πολύ απλά είναι επαγγελματίες και είστε ερασιτέχνες. Συχνά με το δικό σας όπλο.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ