Οργή και αγανάκτηση στο Twitter για τη συνέντευξη Τύπου του... χαμογελαστού Μητσοτάκη

Με ένα σχεδόν μόνιμο χαμόγελό στα χείλη, ο πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που έχει υποστεί ποτέ η χώρα.

Οργή και αγανάκτηση στο Twitter για τη συνέντευξη Τύπου του... χαμογελαστού Μητσοτάκη

Όπως είναι φυσικό, το θέμα κυριάρχησε στα social media με τους χρήστες του Twitter να μην μπορούν να πιστέψουν την πανηγυρική εικόνα και τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τις ερωτήσεις - "πάσες" που έπαιρνε από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.