Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε τον Λιγνάδη

Πολλές συμπτώσεις μαζεύονται τελευταία, δεν νομίζετε; Είτε μιλάμε για προληπτικά εξώδικα τύπου Φιλιππίδη, είτε για παραιτήσεις τύπου Λιγνάδη;

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε τον Λιγνάδη

Πολλές συμπτώσεις, όντως. Στέλνει προληπτικό εξώδικο στα κανάλια ο Πέτρος Φιλιππίδης, να μην αναφέρουν το όνομά του και δύο τρεις ημέρες μετά «σκάνε» όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Και υπάρχει και μία τέταρτη από κοπέλα που δούλευε ως ταξιθέτρια και τώρα ζει μόνιμα στο εξωτερικό, αλλά δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Αλλη σύμπτωση: την ημέρα που βγάζει η Ναταλί τη συνέντευξη του τότε 19χρονου που περιγράφει φρικτά πράγματα, παραιτείται από το Εθνικό Θέατρο ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μία παραίτηση που είχε προαναγγείλει η Ελενα Ακρίτα κι έσπευσαν τόσο ο ίδιος ο Λιγνάδης, όσο και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, να διαψεύσουν. Με την υπουργό να αφήνει και αιχμές περί σκοπιμοτήτων για την Ακρίτα, αιχμές που γυρίζουν μπούμερανγκ τώρα στην ίδια.

Εβδομάδα των συμπτώσεων.

Και σήμερα έχουμε και μήνυση εναντίον γνωστού σκηνοθέτη (ποιος να είναι άραγε;) για βιασμό ανηλίκου όπως λένε διάφορα δημοσιεύματα. Νέο γλέντι.

Το κωμικοτραγικό είναι που βγαίνουν ορισμένοι δημοσιογράφοι να υποστηρίξουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πηγαίνοντας το θέμα πολιτικά, ανακάλυψαν δάχτυλο ΣΥΡΙΖΑ. Μου θυμίζει την εποχή που παραιτήθηκε ο Λούκος κι ένα ολόκληρο σύστημα, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό, έδωσε τα ρέστα του υπέρ του και κατά των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων.

Να τον υποστηρίξουν τον Λιγνάδη δεν λέω και να κατακρίνουν τον... εξαναγκασμό του σε παραίτηση. Να επικρίνουν τη Ναταλί για τη συνέντευξη, την Ακρίτα για όσα γράφει και πόσους άλλους, δικαίωμά τους είναι. Να τα χώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να αποθεώσουν τη Μενδώνη. Δικαίωμά τους, επαναλαμβάνω. Απλώς απορώ, δεν είχαν τη στοιχειώδη ευφυία να περιμένουν λίγες ημέρες ώστε να μην ξεφτιλιστούν;

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ