Το Star σφουγγάρισε για τον... γνωστό σκηνοθέτη

Με ένα απίστευτο, δημοσιογραφικά, μη ρεπορτάζ το κεντρικό δελτίο του Star, η Μάρα Ζαχαρέα και η Τασούλα Παπανικολάου, μας εξήγησαν με δύο-τρία σταράτα λόγια γιατί ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για το... τίποτα!

Το Star σφουγγάρισε για τον... γνωστό σκηνοθέτη

Τι έγινε μωρέ; Βίασε φρικτά και σαδιστικά έναν 19χρονο όπως διαβάσατε στο 2020mag.gr; Σιγά το σπουδαίο, μία συνέντευξη ήταν απλώς.
Βίασε κι έναν 15χρονο; Ελάτε τώρα, έχει παραγραφεί πια και ο σκηνοθέτης, αν ποτέ έφτανε η υπόθεση στο δικαστήριο, θα διωκόταν ΜΟΝΟ για αποπλάνηση ανηλίκου.

Δύο φρικτοί βιασμοί από γνωστό σκηνοθέτη, είναι για την κ. Ζαχαρέα, την κ. Παπανικολάου και το κανάλι, «για το τίποτα»! Αλήθεια, δεν ντρέπονται; Δεν ντρέπονται να μας λένε μάλιστα πως «μας αποκαλύπτουν ποια είναι η αλήθεια γύρω από τις καταγγελίες για γνωστό σκηνοθέτη»;

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο tweet, διαβάστε το και εδώ παρακάτω:

«Ο γνωστός σκηνοθέτης μπήκε στο μάτι του κυκλώνα μέσα από καταγγελίες και μηνύσεις.
Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον Ν.Σ. αλλά περιορίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα και δεν έχει καταγγελθεί στην εισαγγελία.
Η μήνυση που κατατέθηκε από τον Β.Κ. κάτοικο Γερμανίας ότι τον βίασε όταν ήταν 15 ετών παραγράφεται λόγω παρέλευσης των απαιτούμενων ετών που ορίζει ο νόμος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ακόμα και αν την εξέταζαν οι αρχές, ο σκηνοθέτης θα διωκόταν ΜΟΝΟ για αποπλάνηση ανηλίκου. Νομικά οι καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη πέφτουν στο κενό. Το θέμα είναι ηθικό, κυρίως σε ό,τι αφορά τον 15χρονο».

Δύο βιασμοί παιδιών είναι για το Star «για το... τίποτα» και εύχομαι, ειλικρινά, να μην είδαν τα παιδιά τους αυτό το ντροπιαστικό ρεπορτάζ.

Εμείς εδώ στο 2020mag.gr ξέρουμε ποιος είναι ο γνωστός σκηνοθέτης που κακοποίησε σεξουαλικά τον 19χρονο Ν.Σ. Μάθαμε λοιπόν τώρα από το Star ότι είναι αυτός, ο ίδιος σκηνοθέτης, που μηνύθηκε και για βιασμό 15χρονου. Η συνέντευξη του προηγούμενου Σαββάτου και η μήνυση της Δευτέρας αφορούν τον ίδιο γνωστό σκηνοθέτη.
Αυτό, για το Star, είναι ένα τίποτα. Συγχαρητήρια. Μετά θυμώνουμε οι δημοσιογράφοι που μας κατηγορεί ο κόσμος.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.