Το Star σφουγγάρισε για τον... γνωστό σκηνοθέτη

Με ένα απίστευτο, δημοσιογραφικά, μη ρεπορτάζ το κεντρικό δελτίο του Star, η Μάρα Ζαχαρέα και η Τασούλα Παπανικολάου, μας εξήγησαν με δύο-τρία σταράτα λόγια γιατί ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για το... τίποτα!

Το Star σφουγγάρισε για τον... γνωστό σκηνοθέτη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τι έγινε μωρέ; Βίασε φρικτά και σαδιστικά έναν 19χρονο όπως διαβάσατε στο 2020mag.gr; Σιγά το σπουδαίο, μία συνέντευξη ήταν απλώς.
Βίασε κι έναν 15χρονο; Ελάτε τώρα, έχει παραγραφεί πια και ο σκηνοθέτης, αν ποτέ έφτανε η υπόθεση στο δικαστήριο, θα διωκόταν ΜΟΝΟ για αποπλάνηση ανηλίκου.

Δύο φρικτοί βιασμοί από γνωστό σκηνοθέτη, είναι για την κ. Ζαχαρέα, την κ. Παπανικολάου και το κανάλι, «για το τίποτα»! Αλήθεια, δεν ντρέπονται; Δεν ντρέπονται να μας λένε μάλιστα πως «μας αποκαλύπτουν ποια είναι η αλήθεια γύρω από τις καταγγελίες για γνωστό σκηνοθέτη»;

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο tweet, διαβάστε το και εδώ παρακάτω:

«Ο γνωστός σκηνοθέτης μπήκε στο μάτι του κυκλώνα μέσα από καταγγελίες και μηνύσεις.
Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον Ν.Σ. αλλά περιορίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα και δεν έχει καταγγελθεί στην εισαγγελία.
Η μήνυση που κατατέθηκε από τον Β.Κ. κάτοικο Γερμανίας ότι τον βίασε όταν ήταν 15 ετών παραγράφεται λόγω παρέλευσης των απαιτούμενων ετών που ορίζει ο νόμος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ακόμα και αν την εξέταζαν οι αρχές, ο σκηνοθέτης θα διωκόταν ΜΟΝΟ για αποπλάνηση ανηλίκου. Νομικά οι καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη πέφτουν στο κενό. Το θέμα είναι ηθικό, κυρίως σε ό,τι αφορά τον 15χρονο».

Δύο βιασμοί παιδιών είναι για το Star «για το... τίποτα» και εύχομαι, ειλικρινά, να μην είδαν τα παιδιά τους αυτό το ντροπιαστικό ρεπορτάζ.

Εμείς εδώ στο 2020mag.gr ξέρουμε ποιος είναι ο γνωστός σκηνοθέτης που κακοποίησε σεξουαλικά τον 19χρονο Ν.Σ. Μάθαμε λοιπόν τώρα από το Star ότι είναι αυτός, ο ίδιος σκηνοθέτης, που μηνύθηκε και για βιασμό 15χρονου. Η συνέντευξη του προηγούμενου Σαββάτου και η μήνυση της Δευτέρας αφορούν τον ίδιο γνωστό σκηνοθέτη.
Αυτό, για το Star, είναι ένα τίποτα. Συγχαρητήρια. Μετά θυμώνουμε οι δημοσιογράφοι που μας κατηγορεί ο κόσμος.

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ