Τι έκρυψε αλήθεια ο Νίκος Σ. από τη Ναταλί για την επένδυση του Ελληνικού;

Τελικά ήταν περίεργη η συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Σ. στη Ναταλί, προφανώς υπέκρυπτε κι άλλα πράγματα που δεν ειπώθηκαν ή δεν «φωτίστηκαν» όσο έπρεπε.

Τι έκρυψε αλήθεια ο Νίκος Σ. από τη Ναταλί για την επένδυση του Ελληνικού;

Όπως περίεργες -αποκαλύπτεται τώρα ότι- είναι και οι δύο μηνύσεις εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, από τους δύο -τότε- ανήλικους που κατηγορούν τον «διάσημο σκηνοθέτη» για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Τον έναν μάλιστα τον νάρκωσε πριν, όπως αναφέρει στη μήνυσή του.

Αλλά και οι καταγγελίες στο ΣΕΗ εναντίον του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου μοιάζουν, πλέον, πολύ ύποπτες.

Το αποκάλυψε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας στο Mega. Tα παραπάνω είναι μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου και όλοι θα καταλάβουν, όπως είπε, «ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού».

Σημείωσε ότι «ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού». Το έγραψε χθες στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης: «Η κα Λίνα Μενδώνη ως ΥΠΠΟ ξεμπλόκαρε όλες τις μεγάλες Επενδύσεις που ήταν εκεί σταματημένες χρόνια. Εξ ου και το μίσος της Αριστεράς εναντίον της. Την θεωρώ εξαιρετική συνάδελφο».

Δεν ξέρω τι παραπάνω έχει να πει πλέον ο Νίκος Σ. για όσα φρικτά αποκάλυψε εδώ στο 2020mag.gr. Όπως και ο Βασίλης που μήνυσε τον «γνωστό σκηνοθέτη» και μίλησε στην Μελέτη για τέσσερα μαρτυρικά χρόνια που πέρασε δίπλα του.

Μήπως θα ήταν σωστό η Ναταλί να επανέλθει και να να ρωτήσει και για το Ελληνικό; Τα παιδιά αυτά είναι ενάντια στην επένδυση; Δεν θέλουν το καζίνο στο Ελληνικό; Γιατί καταγγέλλουν τώρα, μετά από τόσα χρόνια, τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό που, όπως υποστήριξε ο κ. Κούγιας, «αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω»; Μήπως επειδή επιτέλους με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεμπλόκαρε η επένδυση στο Ελληνικό, στην Ελληνική Ριβιέρα;

Αδιανόητο να καλύπτουν πίσω από βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις το μίσος τους για την επένδυση του Ελληνικού. Αλλά έτσι είναι η Αριστερά...

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.