Γιατί να δείξει η ΕΡΤ την ομιλία Τσίπρα;

Διαμαρτυρήθηκε προς την ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή η Δημόσια Τηλεόραση δεν μετέδωσε ζωντανά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Γιατί να δείξει η ΕΡΤ την ομιλία Τσίπρα;

Τελικά το έδειξε η τηλεόραση της Βουλής αλλά και το ERTflix διαδικτυακά.

Σωστή, νομίζω, η απόφαση της ΕΡΤ. Αρκεί βέβαια να αφορά όλα τα κόμματα και, φυσικά, την κυβέρνηση. Η Δημόσια Τηλεόραση δεν είναι για να προβάλει τις εκδηλώσεις των κομμάτων, ζωντανά. Δηλαδή αν αύριο παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμά του για την παιδεία, θα πρέπει πάλι να το δείξει η ΕΡΤ σε live μετάδοση; Και αν μεθαύριο κάνει το ίδιο το ΚΙΝΑΛ; Και την άλλη εβδομάδα το ΚΚΕ: Τι θα συμβεί τότε η ΕΡΤ, θα μετατραπεί σε κανάλι των κομμάτων;

Κάπως έτσι «ξέσκιζαν» την ΕΡΤ 2 επί ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάμαι πως είχαν δείξει τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη καμιά 20αριά φορές τον Φεβρουάριο μόνο. Και αντίστοιχα πολλές φορές και τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πολλές φορές και την κ. Γεννηματά κ.ο.κ. Δεν άρχιζαν και ποτέ οι ομιλίες στην ώρα τους, ήταν αδύνατον να στηθεί αξιοπρεπές πρόγραμμα αφού ανά πάσα στιγμή κοβόταν. Παρακολουθούσες μία σειρά και το τέλος της δεν το έβλεπες ποτέ γιατί μιλούσε μιάμιση ώρα ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν ξέρω πάντως αν το BBC μεταδίδει τις ομιλίες των κομμάτων στην Αγγλία;

Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.