Δημόσιο "ευχαριστώ" στον πρωθυπουργό από το Σωματείο Μαζοχιστών Ελλάδος

Στα χέρια της συντακτικής ομάδας του 2020mag.gr ήρθε η επιστολή του Σωματείου Μαζοχιστών Ελλάδος και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω αυτούσια.

Δημόσιο

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,

Ευχόμαστε αυτή η επιστολή να σας βρίσκει υγιή. Ο Θεός να σας παίρνει έγνοιες και να μας δίνει μελανιές.
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη των μελών του Σωματείου μας. Ανθρώπων απλών, ανθρώπων που με τη δική σας διακυβέρνηση νιώθουν τους τελευταίους 18 μήνες, ότι βρέθηκε κάποιος επιτέλους να νοιαστεί για τα δικά τους προβλήματα.

Από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε για την επιλογή σας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναριγήσαμε από ηδονή. Αναφερόμαστε σε αυτό το υπουργείο, γιατί κατάφερε να προσφέρει ό,τι επιζητά κάθε μέλος μας και που δυσκολευόταν να βρει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Είναι πολύ σημαντικό για το Σωματείο μας, να μπορεί να προσφέρει πρόσβαση στο ξύλο και τον πόνο και ομολογούμε ότι κάνατε τη ζωή μας πολύ εύκολη.

Πλέον κάθε μέλος μας, μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία του, ανεξάρτητα από ηλικία και θέση στην κοινωνία.
Ξύλο στην πλατεία, ξύλο στους δρόμους, ξύλο στα πανεπιστήμια. Ξύλο στα παιδιά, ξύλο στους συνταξιούχους, ξύλο σε άνδρες, ξύλο σε γυναίκες.
Πόνος και ξυλίκι ανεξάρτητα από το αν είσαι φοιτητής, δικηγόρος, γιατρός ή νοσοκόμος.

Παρέχουμε πλέον στα μέλη μας μια πιο εμπεριστατωμένη καθοδήγηση για το που μπορεί να συναντηθεί face to face με τα σώματα ασφαλείας και τήρησης της τάξης, ένα γαϊτανάκι εκδηλώσεων (όπως προτιμούμε να το λέμε), γεγονός που πολλαπλασίασε τα μέλη μας από τους πρώτους κιόλας μήνες που αναλάβατε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του συλλόγου μας, όποτε το επιθυμήσετε, καθώς και να σας απονείμουμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά σας στο σωματείο.

Θα ήταν τιμή μας να κόψετε την κορδέλα στα εγκαίνια της νέας αίθουσας βασανιστηρίων "Μιχάλης Χρυσοχοΐδης" που θα λάβει χώρα σε λίγες εβδομάδες.

Με εκτίμηση,

Το διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΣΜΕ.

Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.