Κοίτα που τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στον Νίκο Χαρδαλιά

Το story παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και δημοσιογραφικά και πολιτικά. Και δείχνει πως οι πολιτικοί μας ταγοί (λέμε τώρα) κοιτούν ο καθένας την πάρτη του και πως, επίσης, προσπαθούν ματαίως να μας κοροϊδέψουν.

Κοίτα που τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στον Νίκο Χαρδαλιά

Το story ξεκινάει με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα (πού αλλού...) social media για ένα κορονο-πάρτι που στήθηκε σε ένα μπαλκόνι του εμβολιαστικού κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στο Μαρούσι, το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης. Βγήκαν κι έγραψαν διάφοροι ότι ήταν άνθρωποι από την Πολιτική Προστασία εκείνοι που γλεντούσαν, με μουσικές και χορούς.

Βγαίνει λοιπόν ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, με το γνωστό του ύφος στο facebook και διαψεύδει ότι ήταν στελέχη της Πολιτικής Προστασίας: «Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθώντας να εμπλέξουν τους εργαζόμενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη. Η αλήθεια είναι μια! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη».

Τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στην Πολιτική Προστασία λοιπόν. Και σαν άλλος αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού ο κ. Χαρδαλιάς «εξήγησε» τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο κτίριο: «Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικού κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι απαράδεκτα είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Τέλος πάντων, καταλάβαμε ότι η Πολιτική Προστασία δεν έχει καμία σχέση. Και εκτέθηκαν τα τρολ των 0.60 (του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά) που προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στον κ. Χαρδαλιά.

Ερχεται λοιπόν σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» και αποκαλύπτει ότι αυτοί που «απαράδεκτα είχαν στήσει την όποια συνάθροιση» (όπως έλεγε ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς) ανήκουν τελικά στον ΕΟΔΥ. Ο συγκεκριμένος χώρος παραχωρήθηκε στον ΕΟΔΥ, στις κινητές μονάδες που διενεργούν ελέγχους rapid test σε διάφορες περιοχές. Και είναι δίπλα στους χώρους της Πολιτικής Προστασίας.

Με άλλα λόγια, κ. Χαρδαλιάς έκραξε εκείνους που έγραψαν για το κορωνοπάρτι στο Μαρούσι, μιλώντας για τρολ, 0.60 ευρώ και άλλα συναφή, επειδή το πάρτι δεν έγινε στο μπαλκόνι της Πολιτικής Προστασίας αλλά στο διπλανό μπαλκόνι του ΕΟΔΥ!

"Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί πως οι "άλλες υπηρεσίες" που "κάρφωσε" ο κ. Χαρδαλιάς για το κορονοπάρτι την Τσικνοπέμπτη ήταν ο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, τρολάροντας τις υπηρεσίες και, μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει 0.60 ευρώ σε κανέναν.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ