Η Νάνσυ Μπούκλη δεν περιμένει τις καλύτερες μέρες, τις δημιουργεί

«Εύχομαι οι άνθρωποι που έχουν την ανάγκη να επιτίθενται σε κάποιον που είναι διαφορετικός, να αναλογιστούν τι είναι αυτό που μπορεί να τους φοβίζει σε εκείνους, τι τους φέρνει αμηχανία, τι φθονούν και γιατί οδηγούνται στο να καταστρέψουν κάποιον άλλον».

Η Νάνσυ Μπούκλη δεν περιμένει τις καλύτερες μέρες, τις δημιουργεί
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όταν έφτασε η Νάνσυ στο στούντιο του Αντώνη, δεν πήρε παρά λίγα λεπτά για να αισθανθούμε οικεία και άνετα. Το γρέζι στην φώνη της αποτέλεσε κατευθείαν θέμα συζήτησης, με τον Αντώνη να προσπαθεί να εξηγήσει, βιολογικά, το από που προέρχεται. 
Τα όσα συζητήσαμε όμως, έκαναν αυτό το το γρέζι, να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η κουβέντα μας δεν είχε ποτέ τον χαρακτήρα συνέντευξης, ήταν μια συζήτηση όπου δύο άνθρωποι κουβεντιάζουν για τις ανησυχίες τους, για την ζωή, για αυτά που τους αρέσουν αλλά και για εκείνα που θα ήθελαν να αλλάξουν στον κόσμο.

Η Νάνσυ Μπούκλη γύρισε το χρόνο πίσω όταν σκηνοθετούσε τους παιδικούς της φίλους, μίλησε για τις μέρες που ένιωθε χαμένη στην Αθήνα αλλά και εκείνες που ενεργοποίουσαν όλες τις αισθήσεις της όταν βρισκόταν μπροστά στο κύμα. Μας υπενθύμισε ότι το να ζεις στο τώρα είναι γεμάτο ουσία και μοιράστηκε την στιγμή που μια εσωτερική βουτιά την οδήγησε σε μέρη που δεν είχε φανταστεί.

Επιμέλεια ήχου/Παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Artwork: jordan_pyro

Who's Who:

Η Νάνσυ Μπούκλη είναι ηθοποιός και σκηνοθέτις. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας, όπου παράλληλα με το σχολείο, παρακολουθούσε μαθήματα πιάνου και θεωρίας μουσικής στο Ελληνικό Ωδείο. Αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης "Δήλος" της Δήμητρας Χατούπη. Στον κινηματογράφο, έχει συμμετάσχει σε αρκετές μικρού μήκους ταινίες νέων δημιουργών και στην μεγάλου μήκους ταινία “1968”, του Τάσου Μπουλμέτη. Στην τηλεόραση, έχει συμμετάσχει στη σειρά “Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς” (2018), σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα και σενάριο Γιώργου Κυρίτση και Σχεδόν Ενήλικες (2020). Το 2017 σκηνοθέτησε την πρώτη της θεατρική παράσταση, “Περιστατικά”, του Δανηίλ Χαρμς, που παίχτηκε για δύο χρόνια (Bios και Tempus Verum Εν Αθήναις). Το 2018 σκηνοθέτησε στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών, την παράσταση “Γ_ν_ ’ _" (διαβάζεται «γυνή»). Το 2019 σκηνοθετεί και παίζει μαζί με τον Πάνο Παπαδόπουλο στο έργο "Γελώντας Άγρια" του Κ. Ντουράνγκ, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου (2019-2020). Στον φυσικό της χώρο, αυτόν του θεάτρου, έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στις παραστάσεις Πέερ Γκυντ (2017), Ορέστεια - Χοηφόροι (2019), Το Σκλαβί (2019) και Τα Κόκκινα Τετράδια (2020).

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ