Επίσημο: Το "FRIENDS" επιστρέφει στις οθόνες - Δείτε το teaser του HBO

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια και η πιο δημοφιλής κωμική σειρά, "Τα Φιλαράκια", επιστρέφει στις οθόνες μας για ένα επεισόδιο.

Επίσημο: Το

Η Μόνικα, ο Τσάντλερ, η Ρέητσελ, ο Ρος, η Φοίβη και ο Τζόι, τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια», επιστρέφουν στις οθόνες μας για ένα reunion, ενός μόλις επεισοδίου.

Το δίκτυο HBO έδωσε ήδη στη δημοσιότητα το επίσημο teaser και όλος ο πλανήτης περιμένει την ιστορική ημέρα της 27ης Μαΐου.

Δείτε το teaser 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.