«Το κίνημα #metoo έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας» - «Οι αλλαγές στη δικαιοσύνη και την παιδεία ειναι πλέον επιβεβλημένες» (podcast)

Η πρώτη μεγάλη και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της Ζέτας Δούκα, με την πολύτιμη –όπως θα διαπιστώσετε- συνδρομή του δικηγόρου Γιώργου Γεραρή, στο 2020mag.gr για τον απολογισμό, το παρόν και το μέλλον του ελληνικού #MeToo, πραγματοποιήθηκε πριν την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και τις καταγγελίες βιασμών των τελευταίων ημερών, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα και την αναγκαιότητα των μεγάλων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

«Το κίνημα #metoo έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας» - «Οι  αλλαγές στη δικαιοσύνη και την παιδεία ειναι πλέον επιβεβλημένες» (podcast)

Ο αγώνας στον οποίο πρωτοστάτησαν η Ζέτα Δούκα και η Σοφία Μπεκατώρου, μαζί με την σπουδαία δουλειά δικηγόρων, όπως ο Γιώργος Γεραρής, συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, όπως για παράδειγμα με το πρόσφατο petition αλλά και την θεσμική πίεση σε θέματα Παιδείας και για την θέσπιση ενός ορθού, σύγχρονου και πιο δίκαιου νομοθετικού πλαισίου για τα θύματα κάθε μορφής κακοποίησης.

Ως ένα ανεξάρτητο Μέσο που πρωτοστάτησε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την έναρξη λειτουργίας του, ενάντια στην κατάχρηση εξουσίας και την άσκηση κάθε μορφής βίας, σύσσωμη η ομάδα του 2020mag.gr παρουσιάζει με μεγάλη χαρά ένα podcast παρακαταθήκη, με όλες τις λεπτομέρειες για ό,τι προηγήθηκε, τους αγώνες που συντελούνται αυτή τη στιγμή και για την αλλαγή που αργά ή γρήγορα έρχεται.

Παρουσίαση - Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ταχτσίδης - Κωνσταντίνος Βρεττός

Επιμέλεια ήχου/Παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Εικόνες: Μαρία Γαλάτη

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.