Τι κάνουν οι Foo Fighters κάτω από την ντισκομπάλα; (video)

Ο Dave Grohl αγαπάει τις διασκευές. Είχε γραφτεί κάποτε, ότι οι Foo Fighters, θα ήταν «παραλλαγή των Nirvana». Δεν ήταν. Είναι όμως των Bee Gees

Τι κάνουν οι Foo Fighters κάτω από την ντισκομπάλα; (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ναι. Οι πρίγκηπες του Grunge, η συνείδηση και ο χαβαλές της αμερικάνικης ροκ σκηνής, βγάζουν disco άλμπουμ.

Και ιδού οι Dee Gees

Ιδού το “Hail Satin”, καθώς Dave Grohl χωρίς λογοπαίγνια, δεν είναι Dave Grohl. Με αφορμή λοιπόν την Record Store Day, οι Foo Fighters φοράνε τα σατέν, ανάβουν τις ντισκομπάλες και τιμούν τους πιο μη-αναμενόμενους ήρωες για μια ροκ μπάντα: τους Bee Gees.

Το “Hail Satin” έρχεται φρέσκο μετά την ένταξή τους στο Rock An Roll Hall Of Fame και την θριαμβευτική sold out εμφάνισή τους στο Madison Square Garden σε μια απίθανη συναυλία που θύμισε προ-Covid 19 εποχές και πόσο βοήθησε η κυβέρνηση Biden στον γρήγορο εμβολιασμό των Αμερικανών πολιτών. 

Στο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στο περίφημο 606 Studio του Los Angeles, βρίσκουμε πέντε live τραγούδια από το εκπληκτικό νέο τους άλμπουμ “Μedicine At Midnight” 

και φυσικά τις Bee Gees διασκευές. Και όχι όποιες κι όποιες: “You Should Ba Dancing”, “More Than A Woman” και φυσικά τα τραγούδια-φετίχ του Dave Grohl “Tragedy” και “Night Fever”. 

Το “Hail Satin” θα κυκλοφορήσει αρχικά, μόνο σε βινύλιο και στην συνέχεια στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Πάρτε μια πρώη γεύση από την πρώτη εμφάνιση των... Dee Gees, στις 20 Ιούνίου, στο Madison Square Garden 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ