Τι κάνουν οι Foo Fighters κάτω από την ντισκομπάλα; (video)

Ο Dave Grohl αγαπάει τις διασκευές. Είχε γραφτεί κάποτε, ότι οι Foo Fighters, θα ήταν «παραλλαγή των Nirvana». Δεν ήταν. Είναι όμως των Bee Gees

Τι κάνουν οι Foo Fighters κάτω από την ντισκομπάλα; (video)

Ναι. Οι πρίγκηπες του Grunge, η συνείδηση και ο χαβαλές της αμερικάνικης ροκ σκηνής, βγάζουν disco άλμπουμ.

Και ιδού οι Dee Gees

Ιδού το “Hail Satin”, καθώς Dave Grohl χωρίς λογοπαίγνια, δεν είναι Dave Grohl. Με αφορμή λοιπόν την Record Store Day, οι Foo Fighters φοράνε τα σατέν, ανάβουν τις ντισκομπάλες και τιμούν τους πιο μη-αναμενόμενους ήρωες για μια ροκ μπάντα: τους Bee Gees.

Το “Hail Satin” έρχεται φρέσκο μετά την ένταξή τους στο Rock An Roll Hall Of Fame και την θριαμβευτική sold out εμφάνισή τους στο Madison Square Garden σε μια απίθανη συναυλία που θύμισε προ-Covid 19 εποχές και πόσο βοήθησε η κυβέρνηση Biden στον γρήγορο εμβολιασμό των Αμερικανών πολιτών. 

Στο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στο περίφημο 606 Studio του Los Angeles, βρίσκουμε πέντε live τραγούδια από το εκπληκτικό νέο τους άλμπουμ “Μedicine At Midnight” 

και φυσικά τις Bee Gees διασκευές. Και όχι όποιες κι όποιες: “You Should Ba Dancing”, “More Than A Woman” και φυσικά τα τραγούδια-φετίχ του Dave Grohl “Tragedy” και “Night Fever”. 

Το “Hail Satin” θα κυκλοφορήσει αρχικά, μόνο σε βινύλιο και στην συνέχεια στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Πάρτε μια πρώη γεύση από την πρώτη εμφάνιση των... Dee Gees, στις 20 Ιούνίου, στο Madison Square Garden 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.