8 & 9 Ιουλίου: O Σωκράτης Μάλαμας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Η μεγάλη επιστροφή του Σωκράτη Μάλαμα στις ανοιχτές συναυλιακές σκηνές, ακριβώς μετά από ένα χρόνο, πραγματοποιείται αυτή την Πέμπτη και Παρασκευή 8 & 9 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας με την υποστήριξη και του 2020mag.gr.

8 & 9 Ιουλίου: O Σωκράτης Μάλαμας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με δύο sold-out συναυλίες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 8 και τις 9 Ιουλίου, ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά την πορεία του στο φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, ώστε να βρεθεί και πάλι κοντά στο αγαπημένο του κοινό, έχοντας στις αποσκευές του τα τραγούδια μίας σπάνιας μουσικής διαδρομής καθώς και πολύτιμους συνοδοιπόρους επί σκηνής.

Μαζί του θα βρεθούν η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.

To www.2020mag.gr πραγματοποίησε ήδη κληρώσεις προσκλήσεων για τη sold-out συναυλία της Πέμπτης 8 Ιουλίου στις σελίδες του στο Facebook και το Instagram. Μείνετε συντονισμένοι στη συνέχεια για αποκλειστικό υλικό από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στη Νίκαια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τίτος Καργιωτάκης / Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία

Χρήστος Λαζαρίδης: Φωτισμοί

Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Πρωτόκολλο Covid: Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο. Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού. Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

* Φωτογραφία: Απόστολος Γκρίνιας

zuma communications zumacom.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ