Δρογώσης: Αν ακυρωθούν συναυλίες να ζητήσουμε τα λεφτά μας από συνάδελφους που δεν στήριξαν τους εμβολιασμούς

Για διαφυγόν κέρδος, σε περίπτωση που ακυρωθούν συναυλίες λόγω covid, κατηγορεί τους συναδέλφους του «που δεν στήριξαν τους εμβολιασμούς», ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης.

Δρογώσης: Αν ακυρωθούν συναυλίες να ζητήσουμε τα λεφτά μας από συνάδελφους που δεν στήριξαν τους εμβολιασμούς

«Αν ακυρωθούν συναυλιες προτείνω να πάμε όλοι να ζητάμε τα λεφτά μας από τους συναδέλφους που δεν στήριξαν τους εμβολιασμούς», προέτρεψε με ανάρτησή του στο Twitter, στις 13 Ιουλίου, o Στάθης Δρογώσης. 

Ενώ είναι σχεδόν σαφες πως ο τραγουδοποιός καλεί σε διεκδίκηση διαφυγόντος κέρδους από συναδέλφους του, μένει να διευκρινιστεί τι εννοεί με την φράση «δεν στήριξαν τους εμβολιασμούς», ώστε να ρωτήσουμε και κάποιον νομικό του αστικού δικαίου και να εξακριβώσουμε δημοσιογραφικά αν στοιχειοθετείται χρηματική αποζημίωση στον Στάθη Δρογώση και τους υπόλοιπους που «στήριξαν τους εμβολιασμούς».

Φαντάζομαι πολύ σύντομα θα υπάρχουν αντιδράσεις από συναδέλφους του κ. Δρογώση.

Ή και όχι. Μπορεί να το έγραψε χιουμοριστικά ο άνθρωπος.

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Στάθης Δρογώσης έχει κάνει αγώνα για τους εμβολιασμούς. Μια ψύχραιμη, λογική φωνή, μακριά από εξτρεμισμούς και εντάσεις.

Και φυσικά αν δεν πάρεις μια καλή κουβέντα από τον άνθρωπο που είχε αποκαλέσει τη Μάγδα φύσσα «λυτή» -και όχι μόνο- τι αριστερός είσαι.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.