Μιθριδάτης: Νέο τραγούδι και video clip (video)

Σε διαφορετική θεματική με την επιτυχία της χρονιάς "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ", έκανε σήμερα (05/09) πρεμιέρα το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη, με τίτλο "ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΜΠΟΡΩ".

Μιθριδάτης: Νέο τραγούδι και video clip (video)

Με sampling από το ομώνυμο αριστούργημα της Μαρινέλας (η φωνή της οποίας χρησιμοποιείται στο ρεφραίν), ο Μιθριδάτης συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο μια χρονιά ορόσημο για τον ίδιο και σίγουρα δείχνει πως έχουμε πολλά ακόμα να ακούσουμε από στο άμεσο μέλλον.

Δείτε το βίντεο του "ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΜΠΟΡΩ"

Στίχοι: Μιθριδάτης
Στίχοι Ρεφρέν: Μιθριδάτης / Σώτια Τσώτου
Μουσική: Αντώνης Στεφανίδης / Μιθριδάτης / DJ “S” / Μιχάλης Παπαθανασίου
Recording / Mix/ Mastering: Μιχάλης Παπαθανασίου
Επιμέλεια Παραγωγής: Μιθριδάτης
Σκηνοθεσία: Sherif Francis
Παραγωγή: Χριστίνα Συρίγου ©2021 Amok Time Arts

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.