Αποκλειστικά πλάνα: Το 2020mag.gr στην πρόβα του Γιάννη Αγγελάκα λίγο πριν τη συναυλία στην Τεχνόπολη (video)

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την πρόβα του Γιάννη Αγγελάκα, όπου μαζί με το Νίκο Βελιώτη θα βρίσκονται την προσεχή Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη. Το 2020mag.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας.

Αποκλειστικά πλάνα: Το 2020mag.gr στην πρόβα του Γιάννη Αγγελάκα λίγο πριν τη συναυλία στην Τεχνόπολη (video)

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης, μαζί με τον Φώτη Σιώτα, τη Σοφία Ευκλείδου και τον Ηλία Μπαγλάνη, τους μουσικούς που παρουσίασαν πέρυσι στο Ηρώδειο τον δίσκο "Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων", ξαναβρίσκονται φέτος για μια παράσταση, τη Δευτέρα, 13 Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με αποσπάσματα από το συγκεκριμένο δίσκο καθώς και από τις παλιότερες συνεργασίες του Γιάννη Αγγελάκα με το Νίκο Βελιώτη.

Το 2020mag.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης και εξασφάλισε αποκλειστικά, μυσταγωγικά πλάνα από πρόβα του Γιάννη Αγγελάκα.

(Video Εditing: Αντώνης Παπαβομβολάκης - Music Row Studios)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ:

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης - Μίμης Κωνσταντινίδης

Επιμέλεια φωτισμού: Νίκος Κεχαγιάς

Για προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.

Έναρξη: 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Ακολουθήστε τον Γιάννη Αγγελάκα:
Facebook | Instagram | Youtube | Spotify

Χορηγός Επικοινωνίας: 2020mag.gr

Συνδέσου στο www.2020mag.gr:
Facebook | Instagram |​ Twitter

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.