Ρίτα Αντωνοπούλου: «Είναι ντροπή. Ντροπή. Σήμερα θα τραγουδήσω για όλον τον κόσμο…»

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου ξέσπασε για την απαγόρευση εισόδου σε μη εμβολιασμένους πριν από την ανοιχτή συναυλία της σε φαράγγι στην Κύπρο.

Ρίτα Αντωνοπούλου: «Είναι ντροπή. Ντροπή. Σήμερα θα τραγουδήσω για όλον τον κόσμο…»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Θα ακουστούν τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίκη Θεοδωράκη... στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι ο Θάνος μελοποίησε τον Μικρόκοσμο για κάποιους μόνο; Στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε το Άξιον Εστί για μια μερίδα ανθρώπων;», ανέφερε εξοργισμένη η ερμηνεύτρια σε ανάρτησή της στα social media, ελάχιστες ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας της στο Φαράγγι της Κακαρίστρας στα Λατσιά της Λευκωσίας, στην Κύπρο, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Πού να πάει το μυαλό μου ότι και στα βουνά θα επιβληθεί ο παραλογισμός; Θα μου πεις, εδώ κυνηγούσαν ανθρώπους στη θάλασσα που περπατούσαν μόνοι τους να φοράνε μάσκα... τι ψάχνεις;».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή της:

Καλησπέρα σας! Οι σκέψεις μου σχετικά με την αποψινή συναυλία στο Φαράγγι της Κακαρίστρας στα Λατσιά της Λευκωσίας.

Προς μεγάλη μου απογοήτευση έμαθα τελευταία στιγμή ότι η σημερινή συναυλία στην Κύπρο, σε έναν υπέροχο ανοιχτό χώρο... σε φαράγγι (!!!!) θα είναι μόνο για εμβολιασμένους και όσους έχουν νοσήσει. Θα ακουστούν τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίκη Θεοδωράκη... στ' αλήθεια πιστεύετε ότι ο Θάνος μελοποίησε τον Μικρόκοσμο για κάποιους μόνο; Στ' αλήθεια πιστεύετε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε το Άξιον Εστί για μια μερίδα ανθρώπων; Σήμερα προσκαλώ όλους τους συνανθρώπους μου που θα παρευρίσκονται πρώτον να αναρωτηθούν και δεύτερον να τραγουδήσουμε όλοι μαζί για όλους τους συνανθρώπους μας που δεν τους επιτρέπεται η είσοδος. Το βρίσκω αδιανόητο, προσβλητικό και θλιβερό. Κι είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να πάρουμε θέση.  Είναι ντροπή. Ντροπή. Σήμερα θα τραγουδήσω για όλον τον κόσμο... κυρίως για εσάς που θα μείνετε απ’ έξω ζητώντας συγγνώμη γιατί δε γνώριζα τη συνθήκη. Πού να πάει το μυαλό μου ότι και στα βουνά θα επιβληθεί ο παραλογισμός; Θα μου πεις εδώ κυνηγούσαν ανθρώπους στη θάλασσα που περπατούσαν μόνοι τους να φοράνε μάσκα... τι ψάχνεις; Δεν το ακυρώνω σεβόμενη τη δουλειά που έκαναν όλοι οι συνεργάτες και συνάδελφοι κι οι διοργανωτές, οι οποίοι ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή ότι ή θα πρέπει να το κάνουν μόνο για εμβολιασμένους και να έχουν 1.000 άτομα ή για όλους και να έχουνε μέχρι 300 (και άρα να μην μπορούν να πληρώσουν την εκδήλωση). Ζούμε ιστορικές στιγμές για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη... και δυστυχώς εικάζω ότι θα είναι με μαύρο μελάνι στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ρίτα Αντωνοπούλου 21.09.2021

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ