200 Βέλγοι μουσικοί παίζουν για τον Bruce Springsteen (video)

Τρία μουσικά σχολεία του Βελγίου συγκέντρωσαν 200 μουσικούς και έπαιξαν όλοι μαζί το “Waiting on a Sunny Day” του Bruce Springsteen, προσκαλώντας τον με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο να τους “απαντήσει”, δίνοντας σύντομα μία μεγάλη συναυλία στη χώρα τους.

200 Βέλγοι μουσικοί παίζουν για τον Bruce Springsteen (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τα βελγικά μουσικά σχολεία Rock's Cool, 1234 ASBL και Music Factory έβαλαν πολλή φαντασία και δουλειά για να δημιουργήσουν το project τους Waiting for Sunny Days, με σκοπό να προσκαλέσουν τον αγαπημένο τους Αμερικανό καλλιτέχνη Bruce Springsteen να δώσει μία συναυλία στις βελγικές πεδιάδες.

Για να το πετύχουν αυτό, συγκέντρωσαν 200 μουσικούς και όλοι μαζί έπαιξαν και τραγούδησαν το εμβληματικό τραγούδι του Springsteen “Waiting on a Sunny Day”, από το album του “The Rising” του 2002. Το μουσικό και οπτικό αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε στο video, είναι εντυπωσιακό:

“Τι είναι το Waiting for Sunny Days; Είναι η συνεργασία 3 βελγικών μουσικών σχολών, των 1234asbl, Music Factory και Rock's Cool. Για πρώτη φορά αυτά τα σχολεία συγκεντρώθηκαν γύρω από το ίδιο έργο: αυτό της συγκέντρωσης 200 και πλέον μουσικών σε ένα χωράφι για να παίξουν το τραγούδι του Bruce Springsteen, Waitin' on a Sunny Day. Πέρα από αυτή τη συγκέντρωση και αυτή την αξέχαστη ανάμνηση, ελπίζουμε ότι ο κ. Springsteen θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και θα έρθει να μας κάνει την τιμή μιας συναυλίας στις βελγικές πεδιάδες, γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν χρειάζεται να είσαι μια μεγάλη εταιρεία της μουσικής βιομηχανίας για να φτάσεις στους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο. Το ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά και είμαστε ήδη πολύ χαρούμενοι με αυτό το μουσικό βίντεο και αυτήν την απίστευτη ανάμνηση. Ας συνεχίσουμε να δημιουργούμε εκπλήξεις για τον εαυτό μας!”, ανέφεραν στο σημείωμά τους οι Βέλγοι μουσικοί και σπουδαστές, οι οποίοι για να προωθήσουν τη συγκεκριμένη ενέργεια δημιούργησαν και ένα ειδικό website με το μουσικό video και παρασκήνια από τη συνάντησή τους.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουν!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ