Αποχώρηση Σερβετάλη με αντιδράσεις - Κοκκινοπούλου: «Είναι ο μόνος ανεμβολίαστος - Θα μείνουν όλοι άνεργοι»

Όπως μετέδωσε χθες το Mega και η εκπομπή Live News, ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, που πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Ο ρινόκερος» στο θέατρο Κιβωτός, δήλωσε ότι αποχωρεί από αυτήν, αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, όπως ορίζουν τα μέτρα που ισχύουν από χθες για τα θέατρα.

Αποχώρηση Σερβετάλη με αντιδράσεις - Κοκκινοπούλου: «Είναι ο μόνος ανεμβολίαστος - Θα μείνουν όλοι άνεργοι»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν από χθες Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, στα θέατρα δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται ανεμβολίαστοι με την επίδειξη αρνητικού test, όπως συνέβαινε μέχρι και προχθές την Κυριακή, αλλά μόνο εμβολιασμένοι.

Αυτό ήταν το γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του -σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του- ανεμβολίαστου Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση, ανακοινώνοντας δημόσια την απόφασή του, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου, που με ανάρτησή της εξέφρασε την αγανάκτησή της για την απόφαση του συναδέλφου της: «Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι. Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι».

«Ο ρινόκερος», το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, είχε ανέβει στο θέατρο Κιβωτός από τις 16 Οκτωβρίου, ενώ εκτός του Άρη Σερβετάλη συμμετείχαν οι σημαντικοί ηθοποιοί Στέλιος Ιακωβίδης, Αναστασία Στυλιανίδη, Ροζαλία Κυρίου, Θάνος Μπίρκος, Πάνος Παπαδόπουλος, Αγγελική Τρομπούκη, Κωστής Μπούντας και Αναστασία Κελέση.

Σχετικά με την τύχη που θα έχει η παράσταση, δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό το αν θα αναζητηθεί ή όχι αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το θέατρο Κιβωτός αρκέστηκε, προς το παρόν, στην παρακάτω λιτή ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας φίλοι,
Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Πολιτεία για τους μεικτούς χώρους ψυχαγωγίας, σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι έχετε αγοράσει εισιτήρια μέσω viva με χρέωση κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα σας θα πραγματοποιηθεί αυτόματα.
Αν έχετε πραγματοποιήσει την αγορά των εισιτηρίων με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (μετρητά, ταμείο θεάτρου), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email ή στα τηλέφωνα 210 3614216, 210 3392900 (Δευ - Παρ 12:00 - 16:00).
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ