Δύο κορυφαίες φωνές ενώνονται απόψε στις ΗΠΑ κατά του AIDS (videos)

Το AIDS Healthcare Foundation (AHF), ο μεγαλύτερος πάροχος φροντίδας για τον HIV/AIDS στον κόσμο με δράση σε 45 χώρες, διοργανώνει σήμερα 1η Δεκεμβρίου μια ειδική δωρεάν συναυλία για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS στο Λος Άντζελες, ενώνοντας επί σκηνής τις μοναδικές Christina Aguilera και Jennifer Hudson.

Δύο κορυφαίες φωνές ενώνονται απόψε στις ΗΠΑ κατά του AIDS (videos)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η φετινή ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση του AHF για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σηματοδοτεί, επίσης, δύο σημαντικά ορόσημα στη μάχη τεσσάρων δεκαετιών κατά του AIDS: πρώτον, την πρώτη αναγνώριση από το CDC του ιού που οδήγησε σε αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως AIDS (40 χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 1981) και δεύτερον, την εκτόξευση του AHF (πριν από 35 χρόνια, τον Ιούνιο του 1986).

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο The Forum στο Λος Άντζελες, με τις δύο διάσημες τραγουδίστριες, την Christina Aguilera, κάτοχο 6 βραβείων Grammy με πωλήσεις πάνω από 43 εκατ. albums παγκοσμίως, και τη βραβευμένη με Oscar και 2 βραβεία Grammy Jennifer Hudson να δίνουν από κοινού το σημαντικό «παρών». Τη βραδιά, η οποία θα περιλαμβάνει και μια παράσταση από νεαρούς μαθητές της Debbie Allen Dance Academy (DADA), θα παρουσιάσει ο διάσημος στο internet κωμικός Randy Rainbow.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ