Ο Θανάσης μπήκε σφήνα και μας φώτισε την καραντίνα

Ο "δάσκαλος" επέστρεψε, ξηλώνοντας τον φασισμό από τους τοίχους των τάξεων που μεγαλώνει το μέλλον μας.

Ο Θανάσης μπήκε σφήνα και μας φώτισε την καραντίνα

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επέστρεψε, όπως κάνουν εκείνοι που μας αγαπάνε όταν διαισθάνονται πως ο ουρανός βαραίνει στις πλάτες μας.

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Ο δάσκαλος», σύμφωνα με όσα ο ίδιος επικοινώνησε, είναι μια πρόχειρη αποτύπωση που πρόκειται να ενσωματωθεί στη νέα του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Αγιάζι». Ο στίχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2021, ενώ οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ίδιο.

Ο παλιός κλασικός Θανάσης, είναι εδώ:

Κι αυτός τη βίτσα σήκωσε
σα να 'τανε ρομφαία
κι αντί για γνώση, απόγνωση
μαθαίνει στα παιδιά.

Τα σύνεργα της τρέλας σου
παράτα δασκαλάκο.
Μ' αυτή τη βέργα που κρατάς
και νοιώθεις σαν θεός,
τα χέρια σκάβεις των παιδιών
και το δικό σου λάκκο.
Άβουλοι πολίτες ίσον άχρηστος λαός.

Σε ευχαριστούμε για το φως Θανάση, σε ευχαριστούμε που σε μια εποχή σκοτεινή σώζεις την ψυχή μας.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.