Η Ταράτσα του Φοίβου επέστρεψε τις Τετάρτες στο Θέατρο Άλσος - Δείτε το πρόγραμμα του Ιουλίου

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του έχουν επιστρέψει στο αγαπημένο Άλσος με το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την Ταράτσα του Φοίβου!

Η Ταράτσα του Φοίβου επέστρεψε τις Τετάρτες στο Θέατρο Άλσος - Δείτε το πρόγραμμα του Ιουλίου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Ταράτσα του Φοίβου επέστρεψε! 
 
Κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Η προπώληση συνεχίζεται

Καλεσμένοι στην Ταράτσα του Φοίβου τον Ιούλιο

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 20/6
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ - ΜΗ ΑΣΜΑΤΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 20/6

Καλεσμένοι στην Ταράτσα του Φοίβου τον Ιούνιο: 

19/6: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ 
26/6:
 ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ + ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ + ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ + ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

Ταρατσαίες και Ταρατσαίοι, σηκωθείτε! Βγείτε από τα υπόγεια και από τους διαδρόμους - κι ανεβείτε τα σκαλιά!  Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ και οι συνεργάτες του ξέρουν από χρόνια πως το καλοκαίρι δεν το περιμένουμε - είναι του χεριού μας. Και ξαναξεκινούν στο αγαπημένο Άλσος το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την «ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ»!

Με συμπρωταγωνιστές το θηρίο της σκηνής, των «εκ των ων ουκ άνευ», τον πανταχού παρόντα και τα πάντα ανατρέποντα ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΕΥΡΑ.

Την φωτορυθμική και φωσφορούχα, την τεχνικολόρ, σινεμασκόπ, και για πρώτη φορά τρισδιάστατη ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ.  Και -επιτέλους!- με ειδική μεταγραφή απ'το Μουλέν Ρουζ, την βασίλισσα του θεάματος, την ντάμα κούπα, την μπριλάντε και κονσερτάντε ΓΑΛΗΝΗ ΧΑΤΖΗΠΑΣΧΑΛΗ

Με  δύο (τουλάχιστον) σπουδαίους ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ανά εβδομάδα από το χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και της stand up comedy. Με θίασο ηθοποιών-χορευτών-ακροβατών- τραγουδιστών και με φαντασμαγορική ορχήστρα του χρυσού, πλατινένιου και ιπτάμενου ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΣΚΟΥ.

Με σκηνικά-κοστούμια από τον αναγεννησιακό μαιτρ, τον μάγο των χρωστήρων και τον αεροφωτογράφο των σωμάτων ΠΑΡΙ ΜΕΞΗ. Με χορογράφο από σόι που ζηλεύουν τα Μπολσόι, τη μαγευτική ΕΥΗ ΣΟΥΛΗ.

Με σύμπραξη στα κείμενα από τα γνωστά -και εξαιρετικά- υποκείμενα ΒΥΡΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ.Με υπερσκηνοθέτη τον - σε απόλυτη και αιώνια συνεργασία με τις Μούσες και τον Αττικό ουρανό - ΑΓΓΕΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.Ερχόμαστε! Πάρτε γρανίτες, ψάθες, σωσίβια και αντηλιακά, βάλτε την πιο αεράτη βραδινή σας φορεσιά και -κυρίως- εξασφαλίστε εγκαίρως θέσεις.

Photos ©️ Dimitris Makris

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ