Ο Μάκης Παπαδημητρίου προτιμά τη σιωπή από τις ανούσιες κουβέντες (Podcast)

Αν ποτέ πέσει στα χέρια σας το βιογραφικό του Μάκη Παπαδημητρίου δεν θα βρείτε τις παραστάσεις που έχει παίξει, ούτε μία ακόμα ξένη γλώσσα. Αντιθέτως, θα διαβάσετε για το παιδικό του όνειρο να γίνει πιλότος, για την αγάπη τους στις μηχανές και για τον εθισμό του με τον κύβο του Ρούμπικ.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου προτιμά τη σιωπή από τις ανούσιες κουβέντες (Podcast)

Όπως, λοιπόν, και στο βιογραφικό του, έτσι και στην κουβέντα μας, ο Μάκης μίλησε για εκείνα που βοηθάνε δύο ανθρώπους να γνωριστούν καλύτερα και όχι να καλύπτουν την σιωπή με ανούσια λόγια. Ο Μάκης Παπαδημητρίου μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη νέα τάξη πραγμάτων που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, για εκείνο το πάρκινγκ μετά την Ανάβυσσο που πηγαίνει για να καθαρίσει το κεφάλι του και για την στιγμή που ένιωσε απελευθερωμένος όταν ανάμεσα στον εαυτό του και στην σχέση που τον ταλαιπωρούσε, επέλεξε το πρώτο.

 Επιμέλεια ήχου/Παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Artwork: jordan_pyro

Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.