Ανατριχιαστική δήλωση Παπαευαγγέλου: Yπάρχουν θάνατοι εκτός ΜΕΘ αλλά είναι πολύ μικρό ποσοστό το 20% (video)

Κάθε όριο κυνικότητας και φρίκης ξεπέρασε σήμερα στην καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον Κορονοϊό, η καθηγήτρια, κ. Βάνα Παπαευαγγέλου.

Ανατριχιαστική δήλωση Παπαευαγγέλου: Yπάρχουν θάνατοι εκτός ΜΕΘ αλλά είναι πολύ μικρό ποσοστό το 20% (video)

Το μέλος της επιστημονικής επιτροπή του υπουργείου Υγείας, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν θάνατοι από Κορονοϊό εκτός ΜΕΘ, αλλά έκανε λόγο για ένα «πολύ μικρό ποσοστο» της τάξεως του 20%, αποδεικνύοντας με αυτό τον κυνικό και φρικιαστικό τρόπο την ανεπάρκεια της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, μετά από 5 μήνες lockdown.

Η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου, είπε συγκεκριμένα πως «προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω».

Για το υπουργείο Υγείας λοιπόν, το 20% των ασθενών, που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, είναι «πάρα πολύ μικρό ποσοστό» σε σχέση με το κόστος της επίταξης ιδιωτικών κλινικών με άδειες ΜΕΘ.

Τουλάχιστον παραδέχτηκαν ότι υπάρχει αυτό το ποσοστό. Βέβαια, μόλις στις 24 Μαρτίου, ο υπουργός επικρατείας κ. Γεραπετρίτης, είχε δηλώσει πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για άλλες κλίνες».

Οι συγγενείς των ανθρώπων που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, μάλλον έχουν διαφορετική άποψη

Φρίκη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.