Άνθρωποι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και ο Πορτοσάλτε ονειρεύεται ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ κατηγορώντας τους εργαζόμενους

Από το χειροκρότημα στις ύβρεις και την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, με δημοσιογραφικό "λαγό" τον αμετανόητο Άρη Πορτοσάλτε.

Άνθρωποι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και ο Πορτοσάλτε ονειρεύεται ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ κατηγορώντας τους εργαζόμενους

Την ώρα που το ίδιο το υπουργέιο Υγείας παραδέχεται ότι ασθενείς πεθαίνουν κατα δεκάδες εκτός ΜΕΘ, ο αριθμός των θανάτων πλησιάζει τις 8000, οι ιδιωτικές κλινικές δεν επιτάσσονται και οι ήρωες εργαζόμενοι του ΕΣΥ παλεύουν με υπεράνθρωπες δυνάμεις να σώσουν ζωές, ο Άρης Πορτοσάλτε, με ανάρτησή του στο Twitter, καταφέρεται εναντίον των υγειονομικών υπαλλήλων και ζητάει από την κυβέρνηση «τολμηρή μεταρρύθμιση στην Υγεία» μετά την πανδημία.
Δηλαδή απολύσεις και μερική ή πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

«Ξιφουλκούν οι συνδικαλιστές του υγειονομικού, όλων των ειδικοτήτων, απ’ όλα τα μετερίζια φιλοκυβερνητικά και αντιπολιτευτικά για το αγωνιστικό μεροκάματο! Απαιτούν προσλήψεις τώρα, με το λεφτόδενδρο. Μετά την πανδημία, η στιγμή της κυβέρνησης για τολμηρή μεταρρύθμιση στην Υγεία», έγραψε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Φάινεται πως οι αδίστακτοι κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού, δεν πρόκειται να σταματήσουν μπροστά σε τίποτα, μέχρι να ισοπεδωθεί ολοκληρωτικά το κοινωνικό κράτος και η δημόσια υγεία.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.