Η Ντόρα δεν δίνει λογαριασμό: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη το Πάσχα» (video)

Πιο ξεκάθαρη δεν θα μπορούσε να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την πρόθεση της να μεταβεί στην Κρήτη, ανεξαρτήτως με το τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση του Κυρίάκου Μητσοτάκη για μετακίνηση από νομό σε νομό, την περίοδο του Πάσχα.

Η Ντόρα δεν δίνει λογαριασμό: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη το Πάσχα» (video)

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη. Σας το λέω ξεκάθαρα», δήλωσε κατηγορηματικά η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Σε σχετική ερώτηση για το αν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό τις ημέρες του Πάσχα, η βουλεύτρια της ΝΔ, υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγαλύτερος.

Πάντως αν δεν επιτραπούν τελικά οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, μπορεί να απευθυνθεί στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και να πάρει "ειδική άδεια".
Αν δεν της δώσουν, ας ρωτήσει τον Άδωνη Γεωργιάδης. Ξέρει αυτός.

Στα σοβαρά τώρα, γιατί δεν είναι καθόλου αστείο.
Μπορεί το κλίμα στο στούντιο του ΣΚΑΙ, όπως είδατε και στο παραπάνω βίντεο, να ήταν μεσ' το μπρίο και το κέφι, αλλά αυτό ακριβώς δείχνει την παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης για την ψυχολογία και την κατάσταση που βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Επίσης ο 23 χρονος Ιάσονας Λ., δεν θα μπορέσει να πάει πουθενά φέτος το Πάσχα.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.