Τελειωμό δεν έχουν οι "γαλάζιοι" παράγοντες που εμβολιάζονται εκτός σειράς (εικόνες)

Έχουμε χάσει το μέτρημα με τους "γαλάζιους άριστους", που εμβολιάζονται εκτός σειράς, καθώς κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άλλες περιπτώσεις. 

Τελειωμό δεν έχουν οι

Όπως αποκαλύπτει το aftodioikisi.gr, μετά τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο και τους αντιδημάρχους Καλλιθέας, υπάρχει και μια νέα περίπτωση "γαλάζιου" αυτοδιοικητικού παράγοντα που εμβολιάστηκε εκτός σειράς.
Πρόκειται για τον 34χρονο -ανθοπώλη στο επάγγελμα- Ηλία Μάνδρο, αντιδήμαρχο "Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων" του δήμου Αιγάλεω, ο οποίος εμβολιάστηκε ως διοικητικός πρόεδρος του Κέντρου Υγείας της περιοχής, παρότι δεν έχει καμία ιατρική ιδιότητα και δεν έχει επαφή με ασθενείς.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναρτήσει τον εμβολιασμό του γεμάτος περηφάνια στο λογαριασμό του στο twitter, όταν ευπαθείς πολίτες δεν έχουν εμβοολιαστεί ακόμα.

Τη πιστή σχέση του Ηλία Μάνδρου με τη ΝΔ μπορείτε να την διαπιστώσετε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.