Μητσοτάκης στη #Βουλή: Κυνικός, ικανοποιημένος και χαρούμενος με 8.160 νεκρούς (video)

Με το γνωστό τρικ "δημιουργικής λογιστικής" ακόμα και όταν πρόκειται για πάνω από 8000 ανθρώπινες ζωές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε σήμερα στη βουλή, το πόσο ικανοποιημένος είναι για τον αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα, καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας. 

Μητσοτάκης στη #Βουλή: Κυνικός, ικανοποιημένος και χαρούμενος με 8.160 νεκρούς (video)

Ο πρωθυπουργός, την ώρα που σε όλες τις σοβαρές διεθνείς μελέτες και έρευνες η Ελλάδα καταποντίζεται όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι είναι σταθερά πρώτη πανευρωπαϊκά σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων, επανέλαβε πάλι σήμερα τα παραπλανητικά στατιστικά που του έδωσαν να διαβάσει οι σύμβουλοί του.

Δυστυχώς για την κυβέρνηση, μερικά στοιχεία είναι αδιαμφισβητητα και μπορούμε απλά να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Μάλιστα την ώρα που αναφερόταν στις απώλειες χιλιάδων συμπολιτών μας χαμογελούσε ειρωνικά απευθυνόμενος στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η απουσία ενσυναίσθησης δημιουργεί ίσως πιο αλγεινή εντύπωση ακόμα και από την προπαγάνδα.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.