Σε πλήρη αποσύνθεση Γ.Γ. Πολιτική Προστασίας και κυβέρνηση: Σκληρό lockdown σε λάθος Χάλκη (video)

Σε "βαθύ κόκκινο" η Γ.Γ. Πολιτική Προστασίας και ο Νίκος Χαρδαλιά, φαίνεται να έχουν χάσει εντελώς τον έλεγχο της πανδημίας, φτάνοντας μάλιστα στο επικίνδυνο σημείο να ανακοινώσουν σκληρό lockdown σε... λάθος περιοχή.

Σε πλήρη αποσύνθεση Γ.Γ. Πολιτική Προστασίας και κυβέρνηση: Σκληρό lockdown σε λάθος Χάλκη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότιοι η Χάλκη Δωδεκανήσων μπαίνει σε σκληρό lockdown, ενώ το νησί θεωρείται από τους λεγόμενους covid - free προορισμούς, καθώς δεν έχει σημειωθεί καμία μόλυνση με τον κορονοιο.

«Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου εντάσσονται οι δήμοι Ρόδου και Χάλκης της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου. Η Ρόδος έχει 124 ενεργά κρούσματα όταν στις 23 Μαρτίου είχε μόλις 38, τα κρούσματα έχουν δηλαδή υπερτριπλασιαστεί μέσα σε 10 ημέρες, ενώ στη Χάλκη υπάρχουν αυτή τη στιγμή έξι ενεργά κρούσματα όταν μέχρι και τις 24 Μαρτίου δεν είχε εντοπιστεί κανένα κρούσμα», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Άμεση ήταν σήμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, του δήμάρχου Xάλκης,Άγγελου Φραγκάκηυ, που επικοινώνησε με όλους τους αρμόδιους φορείς και τη διοίκηση του Γενικού Nοσοκομείου Pόδου,καθιστώντας σαφές [ως προφανώς πρόκειται περί λάθους που θα αποκατασταθεί καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα στο νησί.

Πιθανολογείτε, δε, πως το χωριό που έχει πρόβλημα με κρούσματα είναι το χωριό «Xάλκη» στον Θεσσαλικό Kάμπο, νότια από τη Λάρισα. 

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ