Σε απόγνωση έμπορος - ψηφοφόρος της ΝΔ: «Αυτή η κυβέρνηση θέλει να με διαλύσει, να με καταστρέψει» (video)

Οι εγκληματικές παλινωδίες της κυβέρνησης όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας, έχουν φέρει σε απόγνωση τους εμπόρους, ανεξαρτήτως φυσικά του τι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.

Σε απόγνωση έμπορος - ψηφοφόρος της ΝΔ: «Αυτή η κυβέρνηση θέλει να με διαλύσει, να με καταστρέψει» (video)

Χαρακτηριστική περίπτωση, σε βίντεο που κυκλοφορεί, έμπορος στη Θεσσαλονίκη που μίλησε σε απευθείας σύνδεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και ο οποίος ήταν τόσο καταιγιστικός, που οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν πρόλαβαν καν να τον διακόψουν, όπως συνηθίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Αισθάνομαι ντροπή γιατί είμαι με αυτή την κυβέρνηση και βλέπω ότι θέλει να με διαλύσει, να με καταστρέψει… όταν την Τετάρτη μου λέτε ότι ανοίγω, για να γίνει όλο αυτό χρειάζεται να δουλέψουν οι υπάλληλοι, οι μεταφορείς, οι εταιρείες, να αλλάξουν τα χειμωνιάτικά, να μπουν τα καλοκαιρινά. Είμαι εδώ μέχρι τις 10 η ώρα το βράδυ ΚΑΙ στις 11:30 μαθαίνω ότι θα είμαστε κλειστά; Αλλάζει η κυβέρνηση την ίδια μέρα απόφαση; Έχει χάσει τον έλεγχο! Έχει χάσει τον έλεγχο! Και δυστυχώς όταν χάνει η κυβέρνηση τον έλεγχο, δεν μπορεί να κάνει κανένας τίποτα. Αμα χάσω εγώ τον έλεγχο είναι από πάνω μου η τράπεζα, η εφορία, το κράτος. Στην κυβέρνηση δεν είναι κανείς. Είμαι κλειστά πάλι. Πέντε μήνες κλειστά. Πέντε μήνες! Δεν υπάρχει άλλη χώρα πέντε μήνες κλειστά. Καμία! Μόνο εμείς. Και αφού οι λοιμωξιολόγοι (της επιτροπής) λένε ότι πρέπει να είμαστε κλειστά και βλέπουν ότι το έργο αυτό δεν κρατάει, γιατί δεν ακούμε και τους άλλους; Υπάρχουν και άλλοι που λένε πως πρέπει να είμαστε ανοιχτά. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, θα μείνουμε στον δρόμο. Θα το δείτε τον Μάιο», δήλωσε ο απεγνωσμένος καταστηματάρχης.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.