Ο Muhammad Bota και ο Bukurhie Poda από την τοπική ΝΔ της Βομβάης στέλνουν καρδούλες στον Μητσοτάκη (εικόνα)

Δεν έχουν περάσει παρα μόνο λίγες ημέρες από τις αποκαλύψεις για τα “likes”, υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook από εκατοντάδες ψέυτικα και προφανώς αγορασμένους -με δημόσιο χρήμα;- λογαριασμούς. Τα λεγόμενα bots ή μπουτς όπως τα αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Muhammad Bota και ο Bukurhie Poda από την τοπική ΝΔ της Βομβάης στέλνουν καρδούλες στον Μητσοτάκη (εικόνα)

Χθες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχθηκε την ώρα που μιλούσε στο βήμα, διαδικτυακή επίθεση επίθεση αγάπης από τον Muhammad Bota και τον Bukurhie Poda, οι οποίοι δεν είναι φυσικά στελέχη των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στην Βομβάη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά ψεύτικοι, αγορασμένοι λογαριασμοί.

Αυτή είναι η απάντηση της κυβέρνησης στο κύμα αποδοκιμασίας των πολιτών στους λογαριασμούς του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν λίγες μέρες είχαμε και τη συντονισμένη επίθεση, περίπου 300 ψεύτικων λογαριασμων (κυρίως αραβικά και ασιάτικα ονόματα ονόματα) που πάτησαν μαζικά “angry” emojis, σε ανάρτηση του  Γιάνη Βαρουφάκη στο facebook, ενώ είχαν ήδη βγει στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για “likes” σχετικής προέλευσης, στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.