Οικονόμου στον ΣΚΑΙ: «Μου λείπει μια καμπάνια από την τηλεόραση - Κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου» (video)

Έξαλλος ο Δημήτρης Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει. Πραγματικά έξαλλος. Όχι για τους ασθενείς που πεθαίνουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Όχι για την υποστελέχωση του Εθνικού Συστήματος υγείας. Όχι για τις συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης.
Για το ότι δεν υπάρχει μία συνεχής τηλεοπτική καμπάνια για το πως να φοράνε οι πολίτες σωστά τη μάσκα. «Κάθε μέρα. Πλύση εγκεφάλου», είπε χαρακτηριστικά.
Εντάξει, καταλάβαμε. 

Οικονόμου στον ΣΚΑΙ: «Μου λείπει μια καμπάνια από την τηλεόραση - Κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου» (video)

«Εμένα μου λείπει μια καμπάνια νομίζω από την τηλεόραση. Έπρέπει να είναι συνεχής. Και να είναι βροχή. Κάθε μέρα, κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου. Δεν υπάρχει, αυτό και κακώς δεν υπάρχει. Κακώς δεν υπάρχει αυτό», δήλωσε από την εκπομπή του με απίστευτο πάθος, ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να γνέφει καταφατικά και την συμπαρουσιάστριά του να αναφέρει το όνομα του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Και για να μην είμαστε άδικοι, το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΙ έχει εμπειρία και μπορεί να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.
Την καθημερινή πλύση εγκεφάλου εννοούμε.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.