Οργή κατά Πέτσα και κυβέρνησης στην Πάτρα - Ειρωνεύτηκε τους διαδηλωτές ο υπουργός (video)

Με έντονες αποδοκιμασίες, ακόμα και κηδειόχαρτα, υποδέχθηκαν τον Στέλιο Πέτσα, οι έμποροι και επαγγελματίες της Πάτρας. Εριωνεύτηκε με χειρονομίες τους συγκεντρωμένους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Οργή κατά Πέτσα και κυβέρνησης στην Πάτρα - Ειρωνεύτηκε τους διαδηλωτές ο υπουργός (video)

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μπορεί να βρέθηκε στην Πάτρα ώστε να διαχειριστεί τις εντυπώσεις από τις συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης και την απόφαση να εξαιρεθούν τα καταστήματα της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης από το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, αλλά οι εμποροι και καταστηματάρχες τις Πάτρας τον υποδέχθηκαν με πολύ έντονες αποδοκιμασίες.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν πάντως η ειρωνικές χειρονομίες του Στέλιου Πέτσα προς τους συγκεντρωμένους, την ώρα που αποχωρούσε, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους ανθρώπους που έχουν καταρρεύσει οικονομικά και ψυχολογικά από την κρίση.
Το βίντεο δημοσίευσε το τοπικό μέσο thebest.gr.

«Να πάτε να φυλάξετε τον Φουρθιώτη»

Όπως αναφέρει το thebest.gr: «με το πέρας της σύσκεψης εκεί, κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το κτίριο, πραγματοποιήθηκε η πιο όργισμένη επίθεση μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σε κάποιο σημεί οτου βίντεο, ακούγεται μάλιστα "να πάτε να φυλάξετε τον Φουρθιώτη", το οποίο κάποιος αγανακτισμένος πολίτης απηύθηνε προς τους αστυνομικούς που συνόδευαν τον υπουργό».

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.