Ο Μπογδάνος καταγγέλλει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για... το πασχαλινό αυγό

Δεν είναι πλάκα. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατήγγειλε οργισμένος στο twitter ένα ενημερωτικό πόστερ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που καλεί τους πιστούς να παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις λατρείας μόνο διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας. Το έγκλημα του γραφίστα του Π.Ο.Υ. ήταν πως αντί για σταυρό, είχε βάλει στο πόστερ ένα πασχαλινό αυγό.

Ο Μπογδάνος καταγγέλλει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για... το πασχαλινό αυγό
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ας ενημερωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας @WHO ότι το πασχαλινό αυγό ΔΕΝ είναι θρησκευτικό σύμβολο - και σίγουρα όχι του Χριστιανισμού. Το ρατσιστικό αυτό πόστερ, που απαλείφει το σύμβολο του Σταυρού, προσβάλλει κάθε Χριστιανό στον πλανήτη. Ο ΠΟΥ οφείλει να απολογηθεί άμεσα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απευθυνόμενος ξανά στο εκλογικό του ακροατήριο που περιμένει με οργή και αγωνία τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να απολογηθεί για ένα ενημερωτικό πόστερ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βέβαια είναι ικανός να μάθει το όνομα του δημιουργού του πόστερ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ώστε να ενημερωθούμε μετά όλοι ποιος πολεμάει την Ορθοδοξία και την πίστη μας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ