Τι έλεγε ο Φουρθιώτης για Μητσοτάκη μετά την απομάκρυνση Βρούτση (video)

Τέλη Ιανουαρίου. Ο πρωθυπουργός, έχει ήδη απομακρύνει με τον ανασχηματισμό τον Γιάννη Βρούτση από το υπουργείο Εργασίας, το οποίο αποτελούσε και το μεγάλο αγκάθι για τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ετοιμάζει στην εκπομπή του ένα επικό αφιέρωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

Τι έλεγε ο Φουρθιώτης για Μητσοτάκη μετά την απομάκρυνση Βρούτση (video)

Το αφιέρωμα συνοδεύεται από "επίθεση" αγάπης του Μένιου Φουρθιώτη προς τον «γεννημμένο ηγέτη» πρωθυπουργό.
Όταν η κουβέντα μάλιστα φτάνει στην κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση για τη διαχείριση της πανδημίας, ο Μένιος Φουρθιώτης επιδίδεται σε ένα παραλήρημα στο οποίο "αποκαλύπτει", μεταξύ άλλων, πως αν είχαμε κυβέρνηση Τσίπρα, οι νεκροί θα είχαν πολλαπλασιαστεί. Γιατί έτσι.

Απολαύστε ένα συλλεκτικό βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή και εξηγεί πολλά για την προνομιακή αντιμετώπιση της "γνωστής-τηλεπερσόνας και μάνατζερ", που όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εργασίας στο Documento, μέσω του προγράμματος "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ", φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει με "κομπίνα", πολλές χιλιάδες ευρώ απ' το δημόσιο:

Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.