Πρώην βουλεύτρια της ΝΔ: «Με τι "κρατάει" το Μαξίμου ο Φουρθιώτης;»

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση, της πρώην βουλεύτριας της ΝΔ, Κατερίνας Μάρκου, στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter και η επίθεση που εξαπέλυσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

Πρώην βουλεύτρια της ΝΔ: «Με τι

«Ειρωνία, καρατόμησαν τον @VroutsisGiannis επειδή έπραξε το σωστό, ως όφειλε. Το θέμα είναι ποιος καλύπτει τον #Φουρθιωτη , με εντολή ποίου είχε προστασία από την Ε.Α , τα χρήματα θα τα επιστρέψει, με τι κρατάει το #Μαξιμου ? #Documento #κυβερνηση_Μητσοτακη», ανέφερε η ανάρτηση της Κατερίνας Μάρκου στο twitter.

Θυμίζουμε πως η προερχόμενη από το Ποτάμι, Κατερίνα Μάρκου, είχε προσχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2018 στη ΝΔ, ενώ ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος, το 2019. 

Στη δήλωση προσχώρησής της στη ΝΔ, το 2018, είχε μεταξύ άλλων δηλώσει:

«Ενώνω από σήμερα τις δυνάμεις μου με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενός πολιτικού που έχει αποδείξει ότι πιστεύει στις ριζικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και είναι έτοιμος να τις υλοποιήσει. Ενός πολιτικού που θέλει και μπορεί να υπερβεί επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές που ανήκουν στο παρελθόν και οι οποίες έχουν βλάψει την πατρίδα μας»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ