"Βόμβα" Νικήτα Κακλαμάνη: «Ορθώς έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα Φουρθιώτη στη Βουλή - Περιμένω εξηγήσεις από την κυβέρνηση» (video)

Σε βραδυφλεγή βόμβα εξελίσσεται για την κυβέρνηση το #Φουρθιώτης_gate.
O βουλευτής της ΝΔ και Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, συμφώνησε με την πρωτοβουλία 46 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έφεραν την υπόθεση με στη Βουλή (με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων), κάλυψε τον πρώην υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση για την επιλογή του να κάνει δηλώσεις στην εφημερίδα Documento και ζητάει εξηγήσεις από την κυβέρνηση και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ορθώς το έφερε η αντιπολίτευση το θέμα στη Βουλή. Περιμένω και κι εγώ να ακούσω τις εξηγήσεις και τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού (εννοώντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπως εξήγησε αργότερα)», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη, συμπληρώνοντας λίγο μετά πως «και εγώ αν ήμουν αντιπολίτευση και είχε συμβεί αυτό, μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα είχα κάνει το ίδιο».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής υπεραμύνθηκε επίσης της πιλογής του Γιάννη Βρούτση να μιλήσει στο Documento, υπογραμμίζοντας πως «μίλησε εκεί γιατί ήταν η εφημερίδα που την Κυριακή είχε αφιερώσει το κυρίως θέμα της πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα που είχε προκύψει και έκανε το ρεπορτάζ. Δίνω αυτή την εξήγηση και νομίζω ότι μάλλον είναι σωστή η εξήγηση».

«Ούτε ως υπουργός, ούτε ως Δήγμαρχος δεν μου είχε τύχει παρόμοιο περιστατικό και νομίζω πως στην συντριπτική πλειοψηφία ανεξαρτήτως κόμματος, δεν είχε τύχει τέτοιο πράγμα», απάντησε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Ελένης Καλογεροπούλου.  

Στο ίδιο κανάλι πάντως χθες, για το ίδιο θέμα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο βραδινό Δελτίο, “ετρεξε” την είδηση της ερώτησης στη Βουλή σε 22 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ