Νέα πρόκληση Γεραπετρίτη: Διοχετεύουμε τους πολίτες στο λιανεμπόριο για να μη μαζεύονται σε σπίτια και πλατείες

Τελειωμό δεν έχουν οι ατυχείς και προσβλητικές, για τη νοημοσύνη των πολιτών, δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Νέα πρόκληση Γεραπετρίτη: Διοχετεύουμε τους πολίτες στο λιανεμπόριο για να μη μαζεύονται σε σπίτια και πλατείες

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ο Γ. Γεραπετρίτης, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, είπε ότι υπάρχει η σκέψη για μερική επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, λόγω της κόπωσης των πολιτών.  

«Η βασική μας θέση είναι ότι δίνοντας κάποιες βαλβίδες αποσυμπίεσης στους πολίτες, τους διοχετεύουμε σε πιο ελεγχόμενα κυκλώματα, έτσι ώστε το λιανεμπόριο να αντικαταστήσει τις συναθροίσεις στα σπίτια και σε πλατείες έξω από καφέ ή μπαρ», δηλωσε συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας και ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Βέβαια, για να μην αδικήσουμε τον κ. Γεραπετρίτη, υπάρχει και η πιθανότητα, να πιστεύει όντως πως θα μας «διοχετεύσει» στο λιανεμπόριο ώστε να αντικαταστήσει τις συναθροίσεις στα σπίτια και στις πλατείες έξω από καφέ ή μπαρ.
Άρα το θέμα δεν είναι η προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών, αλλά η προσωπική του -και της κυβέρνησης- ικανότητα αντίληψης.

Επικίνδυνο, όπως και νά 'χει.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.