Φουρθιώτης - Μπογδάνος: Μια "αγιογραφία" γεμάτη συναίσθημα (video)

Πίσω στο όχι και τόσο μακρινό 2018, ο Μένιος Φουρθιώτης φιλοτεχνούσε το προφίλ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, λίγο πριν ο δεύτερος κατέβει στην πολιτική και γίνει ένα από τα σύμβολα της ελληνικής, χριστιανοδημοκρατικής alt-right. Mία συζήτηση -που κάποιος κακοήθης θα την χαρακτήριζε εντελώς στημένη και κριντζ- γεμάτη φιλοφρονήματα και συναίσθημα.

Φουρθιώτης - Μπογδάνος: Μια

Νοέμβριος του 2018 και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φιλοξενείται από τον Μένιο Φουρθιώτη στην εκπομπή του “Αποκαλυπτικά”.
Mετά από πολλές αποκαλύψεις για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων μεταξύ Κωνσταντίνου και Μένιου, ήταν θα λέγαμε λίγο κριντζ. 

Τακ, τακ, τακ, τακ, Μένιος (δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε)

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.