Άδωνις: Δεν είναι προδοτης ο Τσίπρας, ούτε προδοτική η Συμφωνία των Πρεσπών (video)

Έχει αρχίσει ήδη η κυβίστιση εν όψει της ψήφισης των μνημονίων με την Βόρεια Μακεδονία την επόμενη εβδομάδα. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα, που είχε πρωτοστατήσει στα συλλαλητήρια και τις αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα δήλωσε ξεκάθαρα πως ούτε η συμφωνία των Πρεσπών είναι προσδοτική, ούτε ο Τσίπρας προδότης. 

Άδωνις: Δεν είναι προδοτης ο Τσίπρας, ούτε προδοτική η Συμφωνία των Πρεσπών (video)

«εγώ ο Άδωνις Γεωργιάδης, που με κατηγορούν, έβγαινα σε εκπομπές, έβγαινα στο Βελλίδειο, και έλεγα, δεν είναι προδότης και δεν επιτρέπω να λέτε τέτοια για τον πρωθυπουργό της χώρας... δεν μπορεί η πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα να γίνει “εσύ είσαι προδότης”, “όχι, εσύ είσαι προδότης”», δήλωσε ο πρώην μακεδονομάχος, Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. 

Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, όταν η κεντρική στρατηγική του κόμματος ήταν η πρόκληση εθνικιστικής έντασης την περίοδο των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.