Άδωνις Γεωργιάδης: «Όσοι γκρινιάζουν για το λοκντάουν είναι τρολ του διαδικτύου» (video)

Ακόμα μία φορά το άσπρο-μαύρο χωρίς να ιδρώνει το αυτί του. Ακόμα μια φορά κακότροπος προς τους δημοσιογράφους που θα του κάνουν μια ερώτηση που δεν του αρέσει. Ακόμα μία φορά προσβλητικός προς την κοινωνία που τον ανέχεται. Φυσικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όσοι γκρινιάζουν για το λοκντάουν είναι τρολ του διαδικτύου» (video)

Ούτε το φιλικό περιβάλλον της ΕΡΤ δεν αντέχει ο υπουργός Ανάπτυξης, όταν ακούει ερωτήσεις που δεν του αρέσουν. 
Όταν λοιπόν η Αλεξάνδρα Καϋμένου, είπε στον Άδωνη Γεωργιάδη πως «ο πολύς ο κόσμος λέει πως υπάρχει ημερομηνία για το πότε μπορούν να έρθουν τουρίστες στη χώρα μας, αλλά εμείς δεν ξέρουμε 10 μέρες πριν, αν θα μπορούμε να κάνουμε Πάσχα στο χωριό», το νούμερο δύο του κυβερνώντος κόμματος, με το γνωστό ειρωνικό ύφος, απάντησε πως «αυτοί που το λένε αυτό είναι λίγο τρολ του διαδικτύου», με την δημοσιογράφο να επιμένει πως «όχι, είναι ο κόσμος ο κουρασμένος».

Εκεί όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, o Άδωνις Γεωργιάδης με αυτά που είπε και κυρίως με το ύφος που τα είπε, κατάφερε να εκνευρίσει ακόμα και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο (ο οποίος έχει διακριθεί για τον αγώνα υπέρ της ΝΔ στα social media).

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.