«Δείχνετε τα κορωνοπάρτι και δεν δείχνετε τα Μέσα Μεταφοράς που ο κόσμος είναι σαν τις σαρδέλες» (video)

Με σηκωμένο το δάχτυλο, στην πρωινή του εκπομπή, ο Γιώργος Αυτιάς μιλούσε για ένα «απίστευτο κορωνοπάρτι στην πλατεία Βαρνάβα. Συνωστισμός. Δεν φορούσαν μάσκες. Χαλασμός Κυρίου». Σε εκείνο το σημείο, τον λόγο πήρε ο ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και έβαλε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ στην θέση του.

«Δείχνετε τα κορωνοπάρτι και δεν δείχνετε τα Μέσα Μεταφοράς που ο κόσμος είναι σαν τις σαρδέλες» (video)

«Κύριε Αυτιά, να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Πραγματικά ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Είναι πολύ μακρύ το lockdown, δεν αντέχεται. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι σας (και από ψυχολογική άποψη). Δείχνετε αυτήν την εικόνα και δεν δείχνετε την εικονα του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκεί που πραγματικά ο κόσμος είναι σαν τις σαρδέλες. Εδώ (στην πλατεία Βαρνάβα) υπάρχει μια εκτόνωση κύριε Αυτιά, σε ανοιχτό χώρο. Δεν είναι σωστή, όμως δεν μπορείς να ελέγχεις την ανθρώπινη δραστηριότητα. Δηλαδή είμαστε υπερβολικοί εκεί. Χτυπάμε το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος. Το θέμα είναι αλλού, να ελέγξουμε τους συνωστισμούς τους πραγματικούς», είπε ο επιστήμονας Νίκος Καπραβέλος, δίνοντας μαθήματα και σωστής δημοσιογραφίας, χωρίς μάλιστα να είναι η δουλειά του.

Αλλά από την άλλη, είναι του Αυτιά;

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.