#Πελώνη_σβήνε: Oι προσβλητικές αναρτήσεις της Πελώνη για Χρυσοχοΐδη, Άδωνη, Βορίδη και ΝΔ

Ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο των σόσιαλ μίντια. Mέχρι και προσβλητικότατες παλιές αναρτήσεις της νυν κυβερνητικής εκπροσώπου για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Μάκη βορίδη, τον Αντώνη Σαμαρά, τη Σοφία Βούλτεψη και γενικά τη μισή ΝΔ, "ξέθαψαν" χρήστες του twitter.
Το χασταγκ #Πελώνη_σβήνε είναι αυτή τη στιγμή πρώτο στο ελληνικό Twitter.

#Πελώνη_σβήνε: Oι προσβλητικές αναρτήσεις της Πελώνη για Χρυσοχοΐδη, Άδωνη, Βορίδη και ΝΔ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε μία ανάρτησή της η Αριστοτελία Πελώνη γράφει (σε κάκιστα γραπτά ελληνικά είναι αλήθεια): «Αυτο που ΚΑΙ ο Χρυσοχο'ι'δης θετει εαυτον στην υπηρεσια της χωρας για να τη σωσει με ξεπερνα.Καταλαβαινετε τωρα γιατι δεν υπαρχει σωτηρια,ε?»

Ενώ σε ένα άλλο, γράφει πως η χρεοκοπία των δύο μεγάλων κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) έκανε ακόμα και τους -τότε γραφικούς φασίστες όπως θυμόμαστε όλοι- Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη να φαντάζουν mainstream. Συγκεκριμένα, λέει: «Η χρεοκοπια των 2 μεγαλων κομματων φαινεται και απ'το ότι μεσα στην τρελα Βοριδης και Γεωργιαδης φαινονται λογικοι και mainstream.Μεγαλεια!!»

Η Αριστοτελία Πελώνη φαίνεται πάντως να ήταν πιο προοδευτική τότε, καθώς τα βάζει ακόμα και με την θρησκοληψία -και όχι μόνο- του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο περνάει από πριονοκορδέλα, ενώ χαρακτηρίζει καρακιτσαριό τις περικεφαλαίες και το "proud to be Greek".

Η Αναστασία Πελώνη σχολιάζει ακόμα τον -πάλι επίκαιρο- Γιώργο Μπαμπινιώτη την περίοδο που ήταν υπουργός Παιδείας, επι κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ συμφωνεί με τον Νίκο Παππα όταν έλεγε ως υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πως «Σε ένάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27».

Το καλύτερο βέβαια το κρατάει για τον υπουργό Οικονομίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας τον Ιούλιο του 2015: «Είναι Θεός ο Τσακαλώτος. Αυτό!»

Αυτές και μερικες ακόμα, παλιές αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, άναψαν το "πάρτι" στο twitter.

(...συνεχής ενημέρωση)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ