Όταν η Πελώνη εκθείαζε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες - twitts)

Με το χασταγκ #Πελώνη_σβήνε να είναι πρώτο αυτή τη στιγμή στο ελληνικό Twitter και τους χρήστες να "ξεθάβουν" ένα-ένα παλαιότερες αναρτήσεις της, η σημερινή κυβερνητική εκπρόσωπος έχει έρθει σε πραγματικά δύσκολη θέση. Ειδικά οι αναρτήσεις στις οποίες εκθειάζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει θράυση.

Όταν η Πελώνη εκθείαζε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες - twitts)

Χαρακτηριστικά είναι τα twitts στα οποία η Αριστοτελία Πελώνη εκθειάζει με ενθουσιασμό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015, με ιδιαίτερα εκθειαστικές αναφορές σε Τσίπρα, Τσκαλώτο, Παππά και Βαρουφάκη, ενώ πετάει και ένα καρφί για τη Siemens, μία εταιρεία στην οποία έχει ιδιαίτερη ευαισθησία ο σημερινός πρωθυπουργός και πολιτικός της προϊστάμενος.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.