"Θεϊκή" απάντηση Τσακαλώτου σε ανάρτηση της Πελώνη

Η "ανακάλυψη" παλαιότερων αναρτήσεων της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κατά στελεχών της ΝΔ και υπέρ στελεχών της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό στα σόσιαλ μίντια.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε με το γνωστό βρετανικό του χιούμορ, μέσω twitter, στην εκθειαστική αναφορά της Αριστοτελίας Πελώνη προς το πρόσωπό του.

Δείτε την ετεροχρονισμένη απάντηση του Ευκλειδη Τσακαλώτου σε ανάρτηση της νυν Εκπροσώπου της Κυβέρνησης, η οποία τον είχε αποκαλέσει «Θεό»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.