Απίστευτο "δούλεμα" στους εργαζόμενους από τον Χατζηδάκη (video - ηχητικό)

Εκτός εργασιακού τόπου και χρόνου ο Κωστής Χατζηδάκης, επιβεβαίωσε σήμερα ξανά με δηλώσεις του πως δεν έχει δουλέψει ούτε λεπτό ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα.

Απίστευτο

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις σημερινές (17/04) δηλώσεις του υπουργού Εργασίας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Ενώ στις υπερωρίες ξεκινάς με βάση το 8ωρο, δουλεύεις παραπάνω ώρες και πληρώνεσαι για τις παραπάνω ώρες, υπάρχει και άλλη δυνατότητα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους στην Ελλάδα και την Ευρώπη εδώ και 30 χρόνια. Μπορείς με βάση το 8ωρο να ξεκινάς, για μερικές μέρες, μια περίοδο του χρόνου και σε αντιστάθμισμα για το ότι δουλεύεις παραπάνω ώρες, να παίρνεις ελεύθερο χρόνο.... Ορισμένοι λένε, μα αυτό θα εξυπηρετεί τους εργοδότες. Γιατί να τους εξυπηρετεί;.... Μιλάνε άνθρωποι που είναι άσχετοι με το θέμα, δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί η αγορά εργασίας και απλώς κάθονται και λένε διάφορα πράγματα ιδεοληπτικά. Δίνεται στον εργαζόμενο η δυνατότητα να κάνει τις επιλογές του. Να συμφιλιώσει την οικογενειακή με την επαγγελματική του ζωή, να δει παραπάνω τα παιδιά του βρε αδερφε», δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Κωστής Χατζηδάκης..

Με λίγα λόγια ο υπουργός Εργασίας παρουσιάζει τον υπερωριακό χρόνο που έχει δουλέψει -και υποτίθεται έχει πληρωθεί- ο εργαζόμενος, ως προϋπόθεση για ελεύθερο χρόνο.

«Για να δει παραπάνω τα παιδιά του βρε αδερφέ».

Καλά θα πάει αυτό.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.