Ο Σύλλογος Μουσικών Β. Ελλάδος σε Πλεύρη - Μαρκόπουλο: «Ακόμα και το πρότυπό σας ο Γκέμπελς θα γελούσε»

Αλυσιδωτές αντιδράσει έχει προκαλέσει η ερώτηση λογοκρισίας που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Μαρκόπουλος. Μεταξύ άλλων φορέων ανακοίνωσε εξέδωσε και ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος, που τάσσεται στο πλευρό του Σπύρου Γραμμένου και όσων «στήριξαν και στηρίζουν την ελεύθερη έκφραση όλων στη δημόσια, δική μας τηλεόραση».

Ο Σύλλογος Μουσικών Β. Ελλάδος σε Πλεύρη - Μαρκόπουλο: «Ακόμα και το πρότυπό σας ο Γκέμπελς θα γελούσε»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι δύο βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση στην Βουλή, ζωτώντας "ελεγχο περιεχομένου", καθώς ό ο Σπ.Γραμμένος ερμήνευσε στη διάρκεια της εκπομπής «Φλερτ» το τραγούδι του «Κουκουλοφόρος», που όπως υποστηρίζουν: «εξυμνούσε και εξωράϊζε την δράση αυτουργών παραβατικών πράξεων, ειδικά την περίοδο που έχουν προσκομιστεί νέα στοιχεία φγια την MARFIN»

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος, εξέδωσε σκληρή ανακοίκνωση, όπου μεταξύ άλλων λέει: «Δεν έχετε αναμφίβολα καμμιά αίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία σήμερα. Από το ονειρικό για εσάς 1967, με τα χουντικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης έχουν παρέλθει αισίως 54 χρόνια, (ευτυχώς)… δεν θα καταφέρετε ξανά να γελοιοποιήσετε τη χώρα απαγορεύοντας, όπως απαγόρευσαν οι προπάτορες των αρρώστων ιδεών σας το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και πολλών κορυφαίων δημιουργών».

Διαβάστε ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου Μουσικών Β.Ελλάδος:

Το όριο του βυθού της γελοιότητας…

Με αφορμή την σημέρινη ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο των Κ.Κ. Πλεύρη και Μαρκόπουλου, έρχεται στο μυαλό μας αυτομάτως η βαθμονόμηση της βλακείας, της σπέκουλας και προπάντων της απόλυτης απουσίας μιας στοιχειώδους πολιτιστικής παιδείας!
Κύριοι ακούτε τι λέτε;
Ζούμε στην ίδια χώρα;
Οφείλετε στον εαυτό σας κατ’ αρχήν να φοιτήσετε και πάλι στο δημόσιο δημοτικό σχολείο, μαζί με κανονικούς ανθρώπους, μπας και πάρετε κάποια ώσμωση του τι συμβαίνει στην κοινωνία.
Ακόμα και ο Γκέμπελς, το εξιδανικευμένο σας πρότυπο, θα γελούσε με την σημερινή σας ερώτηση.
Δεν έχετε αναμφίβολα καμμιά αίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία σήμερα.
Από το ονειρικό για εσάς 1967, με τα χουντικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης έχουν παρέλθει αισίως 54 χρόνια, (ευτυχώς)…
Δεν θα καταφέρετε ξανά να γελοιοποιήσετε τη χώρα απαγορεύοντας, όπως απαγόρευσαν οι προπάτορες των αρρώστων ιδεών σας το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και πολλών κορυφαίων δημιουργών.
Η στιχουργική, η ποίηση, το θέατρο, η μουσική, όλες η τέχνες, θα παραμένουν ζωντανές και θα ανδρώνονται όσο και αν παλεύεται να τις “θάψετε”!
Εμείς πληρώνουμε την ΕΡΤ και όχι εσείς!
Είμαστε στο πλευρό του Σπύρου Γραμμένου και όλων όσων στήριξαν και στηρίζουν, την ελεύθερη έκφρασή όλων στην δημόσια, δική μας τηλεόραση!

Είμαστε εδώ και θα εκφραζόμαστε πάντα μέσα από την τέχνη μας!

Κείμενο δια χειρός Δημήτρη Σφίγγου

Για το Δ.Σ. του Σ.Μ.Β.Ε.

Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκη 16/04/2021 Αριθμός πρωτοκόλλου: 2447 Το όριο του βυθού της...

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ