Δεν είναι τρολιά - Είναι η τούρτα γενεθλίων του Χατζηδάκη (εικόνες)

Ακόμα και σε ευχάριστα γεγονότα όπως τα γενέθλια, είναι σοκαριστικό το πόσο στον κόσμο τους είναι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Σε τέτοιο βαθμό, που δε διστάζουν να αναρτήσουν στα social media φωτογραφίες που παρουσιάζουν τις μεγάλες τους αποτυχίες, ως υπεράνθρωπες επιτυχίες του... Σούπερμαν.

Δεν είναι τρολιά - Είναι η τούρτα γενεθλίων του Χατζηδάκη (εικόνες)

Γενέθλια είχε σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης και όπως μας ενημέρωσε με καταιγισμό φωτογραφιών στο facebook, η σύζυγός του μαζί με τους συνεργάτες του, αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη.

H έκπληξη ήταν μια τούρτα (ο ορισμός του "κριντζ") που παρουσιάζει τον υπουργό να φορά τη στολή του Σούπερμαν, ενώ απεικονίζονται και γνωστές, μεγάλες "επιτυχίες" που έχει κάνει ως υπουργός, σε Ολυμπιακή, ΟΣΕΔΕΗ και συντάξεις.

Επαναλαμβάνουμε, όπως θα δείτε παρακάτω, δεν είναι τρολιά και προφανώς τις "μεταρρυθμίσεις" τις τοποθέτησαν στην τούρτα... ως επιτυχίες. Για καλό δηλαδή.

🎉 Τα γενέθλιά μου σήμερα. Και εκεί που όλα ήταν ήσυχα στο γραφείο, εμφανίστηκε η Πόπη με μία τούρτα και ξεκίνησαν να...

Δημοσιεύτηκε από Kostis Hatzidakis στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.