#Ακαταδίωκτο: Υπό "διωγμό" η κυβέρνηση στο Twitter

Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Δημοκρατία" και τη διαρροη εγγράφων των πρακτικών της επιτροπής λοιμωξιολόγων και τις πιέσεις για δημοσιοποίηση των πρακτικών αυτών, που αποδεικνύουν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και την επιβολή κυβερνητικών αποφάσεων στην επιτροπή, θεσπίστηκε με τροπολογία Κικίλια το δικαστικό #ακαταδίωκτο των μελών της επιστημονικής Επιτροπή και στελεχών που διαχειρίστηκαν την φονική πανδημία στη χώρα.

#Ακαταδίωκτο: Υπό

Όπως είναι λογικό αυτή η θεσμοθέτηση του ακαταδίωκτου -που έρχεται να προστεθεί και σε άλλες παρόμοιες προσπάθειες της κυβέρνησης, όπως για παράδειγμα με ακαταδίωκτο τραπεζικών στελεχών- προκάλεσε "σεισμό" στο twitter με το χάσταγκ #ακαταδίωκτο να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ας δούμε πως αντέδρασε η πλειοψηφία των χρηστών του twitter:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.