Πορτοσάλτε: Οι πολίτες και ο ΣΥΡΙΖΑ φταίνε που δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό (video)

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές του ΣΚΑΙ μετά το προχθεσινό διάγγελμα Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός έκανε ό,τι περνάει απ' το χέρι του, αλλά οι ανεύθυνοι πολίτες και ο ΣΥΡΙΖΑ σαμποτάρισαν την προσπάθεια που έγινε για να κάνουμε Πάσχα στο χωριό. 

Πορτοσάλτε: Οι πολίτες και ο ΣΥΡΙΖΑ φταίνε που δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό (video)

Χαρακτηριστικός είναι ο παραληρηματικός διάλογος Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης πολιτών το Πάσχα στην επαρχία.

«Το έχουμε πει από πρώτη στιγμή. Να το πω να ενοχλήσω; Σε εμάς οφείλεται ότι δεν πάμε στο χωριό το Πάσχα», είπε στην χθεσινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εμείς τα κάναμε μούσκεμα», σιγοντάρισε και ο Δημήτρης Οικονόμου, για να υπερθεματίσει με στόμφο ο Άρης Πορτοσάλτε: «Εμείς τα κάναμε, μόνοι μας. ΜΟ-ΝΟΙ ΜΑΣ».

Το "μενού" δεν θα μπορούσε να μην έχει φυσικά και ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε «Υπάρχει θέμα ΣΥΡΙΖΑ. Αν εμφανιστεί η αστυνομία να πάει να σταματήσει το κορωνοπάρτι έτσι όπως το φανταζόμαστε, θα βγει ότι έχουμε αστυνομικό κράτος... ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει γιατί βάζει μπροστά το σαμποτάζ σε κάθε πεδίο γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς»

"Τα υποδαυλίζει δηλαδή;», ρωτάει ξανά αθώα ο Δ. Οικονόμου. «Κλείνει ματάκι, κλείνει ματάκι», ήταν η άμεση απάντηση του Άρη Πορτοσάλτε, για να συνεχίσει: «Η κυβέρνηση υποχώρησε μπροστά στην ιστορία της Νέας Σμύρνης που ήταν μια προβοκάτσια στην οποία "τσίμπησε" η αστυνομία και δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.